Sivil Savunma Teşkilatından Üniversitemize Plaket

Haberler

GAÜ'DEN

Sivil Savunma Teşkilatından Üniversitemize Plaket

2. Uluslararası Üniversiteler Arama Kurtarma Seminer ve Tatbikatına katılımı ve desteğinden dolayı Girne Amerikan Üniversitesi yetkililerine ve öğrencilerine düzenlenen törenle Sivil Savunma Teşkilatı tarafından teşekkür plaketi ve sertika verildi.

25-29 Nisan 2011 tarihleri arasında 12 değişik ülkeden 14 üniversitenin katılımı ile başarılı bir şekilde tamamlanan seminer ve tatbikatların her alanında aktif rol alan Girne Amerikan Üniversitesi Spor Kültür ve Sağlık Daire Başkanlığına bağlı GAÜ AKUT ekiplerine sertifikaları Sivil Savunma Teşkilatı Girne Bölge Müdürlüğünde düzenlenen törenle verilirken Sivil Savunma Teşkilatı Girne Bölge yetkililerinin katılımı ile Girne Amerikan Üniversitesi Rektörlük Ofisinde gerçekleşen ziyarette ise GAÜ yetkililerine desteklerinden dolayı teşekkür plaketi takdim edildi.

Girne Amerikan Üniversitesi Rektörlük ofisinde gerçekleşen törene Sivil Savunma Teşkilatı Girne Bölge Müdürü İbrahim Çağlar, Rektör Prof. Dr. Yıldırım Öner, GAÜ Spor Kültür ve Sağlık Daire Başkanı Türkay Akpınar ile Spor Koordinatörü Muzaffer Doğgün katıldı.

GAÜ yetkililerine ve GAÜ AKUT ekibine katkılarından dolayı teşekkür eden Sivil Savunma Teşkilatı yetkilileri konuk üniverstelerden 8’i ile sadece GAÜ’nün ilgilendiğini belirterek aktif ve etkin katılımlarından dolayı GAÜ yanında diğer ülke üniversitelerinin de katkılarının seminer ile tatbikatın başarılı geçmesinde önemli rol oynadığını vurguladı.

Girne Amerikan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yıldırım Öner ile GAÜ Spor Kültür ve Sağlık Daire Başkanı Türkay Akpınar ise konuyla ilgili yaptıkları açıklamada Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı tarafından bu yıl ikincisini düzenlenen Uluslararası Üniversteler Arası Arama Kurtarma Seminer ve Tatbikatının ülke tanıtımı ve ülke üniversitelerinin tanıtılması açısından önemine dikkat çekerken GAÜ’nün tüm imkanları, akademik kadroları, insan ve bilgi gücü ile kamuoyu yararına ve ülke tanıtımına katkı sağlayan tüm proje ve organizasyonlara desteğinin süreceği vurgulandı.

2. Uluslararası Üniversiteler Arama Kurtarma Seminer ve Tatbikatında görev alan İngilizlere de ayrıca teşekkür sertifikaları Sivil Savunma Teşkilatı Girne Bölge Müdürlüğünde düzenlenen törende verildi.