Üniversitemizin Desteği Her Alanda Sürecek

Haberler

GAÜ'DEN

Üniversitemizin Desteği Her Alanda Sürecek

Girne Amerikan Üniversitesi sosyal sorumluluk projelerine devam ediyor. SOS Çocuk Köyü Girne Gençlik Evi ile GAÜ gençlerin gelişimi için ortak projelere imza atma kararı aldı.

SOS Çocuk Köyü Girne Gençlik Evinin Girne Amerikan Üniversitesi Kıbrıs Yerleşkesi Karmi Kampüs’ün kültürel, sportif ve eğitimsel etkinliklerinden yararlnaması ile ilgili başlatılan ortak projeler ile gençler Karmi Kampüğs spor kompleksi, tartan pistleri, yüzme havuzu yanında tiyatro başta olmak üzere çeşitli alanlara dair kurslara katılarak bireysel gelişimlerini en üst düzeye taşımaya başladılar.

Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında GAÜ Spor Kompleksi tesislerinden akademik yıl boyunca hizmet alan SOS Girne Gençlik Evi futbol takımı ile GAÜ futbol takımı arasında oynanan maç öncesinde SOS Çocuk Köyü Girne Gençlik Evi sorumlusu Münür Yücekal tarafından Girne Amerikan Üniversitesi Spor Kültür ve Sağlık Daire Başkanı Türkay Akpınar ile Spor Koordinatörü Muzaffer Doğgün’e birer teşekkür plaketi verildi. Girne Amerikan Üniversitesi futbol takımının 7-6 üstünlüğü ile sona eren maç öncesindeki törene SOS Çocuk Köyü Gençlik Danışmanı ve Kültürel Aktiviteler sorumlusu Yargı Edizer’de katıldı.
Yücekal: “GAÜ Örnek Olacak Sosyal Sorumluluk Anlayışı Göstermiştir.”

Karmi Kampüs Spor Kompleksinde GAÜ ile SOS Gençlik evi takımları arasında düzenlenen maç öncesinde GAÜ TV Aktüel Haber programının sorularını cevaplayan Yücekal, GAÜ’nün tüm imkanlarını gençlerin hizmetine sunmasının örnek olacak bir sosyal sorumluluk anlayışı olduğunu belirterek, GAÜ yetkililerine tüm SOS Çocuk Köyü adına teşekkür etti.
Akpınar: “GAÜ 25 Yıılık Bilimsel Bilgi Birikimi ve Tüm İmkanları İle Desteğini Sürdürecek.”

Konuyla iligli görüşlerini aktaran Girne Amerikan Üniversitesi Spor Kültür ve Sağlık Daire Başkanı Türkay Akpınar ise GAÜ’nün sosyal sorumluluk projeleri yanında sosyal farkındalık yaratacak her projeye imza atmaya hazır olduğunu belirterek 25 yıllık bilimsel bilgi birikimi ve tüm altyapı imkanları ile GAÜ’nün SOS Çocuk Köyü Girne Gençlik Evine desteğinin süreceğini vurguladı. Gençlerin sportif, kültürel, sanatsal ve bilimsel aktivitelere katılmasının bireysel ve bedensel gelişimde önemine dikkat çeken Akpınar, Karmi Kampüs’ün tüm imkanlarının gençlerin kullanımında olduğunun altını çizdi.

GAÜ ile SOS Çocuk köyü takımları arasında oynana maç sonunda takımlara kupa ve ödülleri Girne Amerikan Üniversitesi Spor Kültür ve Sağlık Daire Başkanı Türkay Akpınar ile SOS Çocuk Köyü Girne Gençlik Evi sorumlusu Münür Yücekal tarafından verildi.