ULUSLARARASI DİPLOMATLAR BİRLİĞİ 2017 OLAĞAN TOPLANTISINI GAÜ EV SAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİRİYOR

Haberler

GAÜ'DEN

ULUSLARARASI DİPLOMATLAR BİRLİĞİ 2017 OLAĞAN TOPLANTISINI GAÜ EV SAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİRİYOR

“BİR ADIM ÖNDE” SLOGANI İLE KIBRIS GENELİ VE TÜM DÜNYAYA YÖN TUTACAK FİKİRLERİN KONUŞULACAĞI ZİRVE 26-27 KASIMDA GERÇEKLEŞTİRİLECEK
DMW International, Uluslarası Diplomatlar Birliği 2017 Olağan Toplantısı, Kıbrıs’ta ki, bölgedeki ve dünya genelindeki gelişmeleri değerlendirmek üzere 26-27 Ekim tarihlerinde Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) ev sahipliğinde  Kıbrıs’ta gerçekleşecek.
 
Konuyla ilgili GAÜ’den yapılan açıklamada, Uluslararası Diplomatlar Birliği’nin 2017 Olağan Toplantısı’nın bu yılki sloganın ”Bir Adım Önde” olduğu belirtilirken, zirvede Kıbrıs geneli ve tüm dünyaya yön verecek fikirlerin konuşulacağı ifade edildi. BM Sürdürülebilir Kalkınma Hedeflerinin (SDG) bölgede ve dünyadaki siyasi konjektür kapsamında nasıl ilerlediğini, Kıbrıs’ta gelinen son durumun ve bundan sonrası için halkların ve paydaşların üstlenebileceği görevlerin masaya yatırılacağı DMW 2017 Olağan Toplantısı, birçok düşünce-lideri, ekonomist, girişimci ve CEOnun katılımı ile gerçekleşecek. 26-27 Ekim 2017 tarihleirnde 2 gün boyunca yapılacak zirve kapsamında; paneller, yuvarlak masa toplantıları ve network resepsiyonları düzenlenecek.
 
Zirveye, Avrupa Birliği, Almanya, Türkiye, İngiltere ve diğer birçok ülkeden üst düzey temsiliyetle şirket CEOları katılım gösterecek.