GAÜ'den LYS Deneme Sınavına 26. Yıl Bursu

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ'den LYS Deneme Sınavına 26. Yıl Bursu

Girne Amerikan Üniversitesi yükseköğretim’de 26. yılını kutladığı 2010-2011 akademik yılında düzenleyeceği LYS deneme sınavı sonunda başarılı olan öğrenci adaylarına burslar verileceğini açıkladı.

Girne Amerikan Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığından konuyla ilgili yapılan açıklamada yükseköğretime başlayacak öğrenci adayları için LYS öncesi düzenlenecek deneme sınavının 3 Haziran 2011 Cuma günü saat 10.00’da GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Karmi Kampüs’te gerçekleşeceği ifade edildi.

Sınava katılım için herhangi bir ücretin alınmayacağının da belirtildiği açıklamada GAÜ akademik kadroları tarafından hazırlanan LYS deneme sınavına girmek isteyen öğrenci adaylarının KKTC kimlik kartları ve 2 adet vesikalık fotoğraf ile 2 Haziran 2011 Perşembe günü mesai bitimine kadar sınava giriş için kayıt yaptırabileceği ifade edildi.

LYS Deneme Sınavı sonucunda burslu veya burssuz kayıt yaptıran öğrencilerin ise Girne Amerikan Üniversitesi İngiltere Canterbury, Singapur ve ABD Washinghton kampüslerinde eğitimlerine devam etme hakkı da kazanacağının hatırlatıldığı açıklamada LYS Deneme Sınavı ile ilgili detaylı bilgi ve başvuru şartlarının GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Karmi Kampüs Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı veya 650 20 00 no’lu telefondan 1205 ile 1185 dahili hatlardan alınabileceği belirtildi.