GAÜ 7 ÜLKE TEK ÜNİVERSİTE VE 7 YIL KESİNTİSİZ BURS FIRSATLARI İLE YENİ ÖĞRENCİLERİNİ BEKLİYOR

Tarih: 01/08/2017

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ), 3 kıtaya yayılmış 7 farklı ülkede bulunan kampüsleri ve 7 yıl kesintisiz burs fırsatları ile 2017-2018 Akademik yılında yeni öğrencilerini bekliyor.

GAÜ, Uluslararası bir vizyona sahip, sorgulayan, yaratıcı, üreten, toplumsal ve insani değerlere sahip yeni toplum yaratma vizyonu ile ilerlerken, uluslararası vizyona sahip güçlü akademik kadro eşliğinde, 7 farklı kampüste üstün teknoloji araştırma merkezleri ile yeni akademik yılında; yeni öğrencilerini bekliyor.

Dünyanın her yerinden Profesörler ve öğrencilerin bir arada yaşadığı global vizyona sahip bir kampüs yaşamı.

Konuyla ilgili GAÜ’den yapılan açıklamada; GAÜ’nün, 7 ülkede yer alan kampüsleri ve uluslararası misyonu doğrultusunda, 40 ayrı ülkeden akademisyeni ile 125 farklı ülkeden gelen 18.000`in üzerinde öğrencisine yüksek standartta eğitim olanakları sunduğu ve akademik programlarına dünyadaki tanınmış akreditasyon kurumlarından onay alan Kıbrıs’ın ilk üniversitesi olduğu belirtildi.

GAÜ öğrenci odaklı eğitiminin yanında, öğrencilerin sosyal ve kültürel yönlerini geliştirecek etkinlikler düzenlemektedir.

Akademik kalitenin yanında, GAÜ’de her akademik yılda 1000`i aşkın akademik, sosyal, kültürel ve sportif etkinlikler çerçevesinde, alanında uzman kişilerden derslerini destekleyecek seminer, konferans ve söyleşiler gerçekleştiği ifade edildi. GAÜ öğrencilerinin her yıl geleneksel olarak düzenlenen Akademik Yıl Açılış Şöleni ve Korteji, Bahar Şenlikleri, Dans ve Tiyatro Festivalleri ile kampüs yaşamının içinde olduğu ve sosyal sorumluluk projelerinde yer aldığı bildirildi.

GAÜ TÜRKİYE`DE İLK 4`TE

GAÜ, Türkiye`de en iyi İşletme eğitimi veren ilk 4 üniversite arasında yer alıyor

GAÜ’nün, Avrupa Birliği (AB) İşletme Eğitimi Denetleme Konsorsiyumu Eduniversal tarafından; Avrasya, Ortadoğu Ülkeleri ve Türkiye gurubunda ilk 10 üniversite arasında gösterilirken, mimarlık alanında da 10. Sırada yer aldığı bildirildi. Denizcilik Eğitim ve uygulama alanında ise Türkiye’nin en iyi denizcilik uygulama alanına sahip 5 üniversitesi arasında yer alan GAÜ, dünya üniversitelerinin kalitesini belirleyen bir çok akreditasyon, üyelik ve denklik ile kalitesini ortaya koyduğu vurgulandı.

GAÜ Mezunlarına Dünyanın Kapılarını Açacak Diploma Eki Fırsatı

GAÜ Birleşik Krallık Uluslararası Diploması’nı alarak; küresel yolculuğun ve uluslararası tanınma & mesleki kariyer aşamasında GAÜ mezunu olarak tercih edileceksin

Ayrıca GAÜ’nün, Avrupa Birliği ve Avrupa Konseyi bünyesinde bulunan European Credit Transfer and Accumulation System’e (ECTS) bağlı olarak, Diploma Eki ve Highly Trusted ve British Accreditation Council -BAC- akreditasyonuna sahip olduğu ve GAÜ ‘de eğitimini tamamlayan öğrencilerin, dünya çapında büyük ayrıcalıklara sahip olduğu ifade edildi.

Akreditasyonlar