PERA BÜYÜLEDİ (‘PERA School of Performing Arts GAU’nun Yıl Sonu Gösterimi Gerçekleşti)

Tarih: 11/07/2017

‘PERA School of Performing Arts GAU’nun Yıl Sonu Gösterimi Gerçekleşti

‘PERA School of Performing Arts GAU’ tarafından “I’m” gösterim adı ile; sanatseverlerin de  izlencesine sunulduğu dans koreografileri, Spectrum GAÜ Uluslararası Kongre Salonu’nda özel bir sunum ile gerçekleşti.

Dans sanatları gösterimleri konusunda nadir örneği bulunan biçimlerden; Sahnede “izleyici-dansçı içiçe”liğinin yaşandığı koreografiler büyük beğeni toplarken, dans sanatları yüksek eğitiminin önemli bir markası olan PERA’nın Öğrencileri, performansları ile göz doldurdu.

‘PERA School of Performing Arts GAU’nun 2016-2017 Akademik Yılı boyunca aralıksız olarak sürdürdüğü zorlu eğitim ve çalışmalarının seçkin bir finali olan koreografilerin düzenlemeleri ise; Sevim Akpınar, Arianna Economou ve Tomislav English tarafından yapıldı.

Akreditasyonlar