Sinan Vardar GAÜ’de

Haberler

GAÜ'DEN

Sinan Vardar GAÜ’de

Girne Amerikan Üniversitesi 2011 Bahar Şenlikleri kapsamında düzenlenen etkinlikler, alanında uzman kişilerin vermiş oldukları söyleşiler ile hız kesmeden devam ediyor.

Türkiye’nin en önemli turizm şirketlerinden Jolly Tur'un Onursal Başkanı olan ve çeşitli spor kulublerinde yöneticilik ve başkanlık yapan Sinan Vardar GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Karmi Kampüs Milenyum Senato Hall’de hayranları buluştu.
“Hadi Bu Sene Kıbrıs’a Gidelim”

18 sene profosyonel futbol oynadığını ifade eden Sinan Vardar futbol ve turizmle beraber geniş çevre edindiğini ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin (KKTC) turizm olarak çok büyüyeceğini ifade etti. “Hadi bu sene Kıbrıs’a gidelim” gibi sloganlarla reklam yapılarak KKTC’ye turizim patlaması yaşanmasını sağlamak istediğini de sözlerine ekledi.

Türkiye ile ilgili çıkan 10 haberden 9’nun olumsuz olduğunu ifade eden Vardar Bodrum’un ön plana çıktığını ancak doğaya dikkat ederek çok iyi tanıtım yapılması gerektiğini belirtti.

Konuşmasında futbolada değinen Vardar futbol akademisinin kurulması için Futbol Federasyonu’yla irtibata geçtiklerini ve futbol akademisinin kurulması için 17 kişi seçtiklerini ifade etti. Şu anda futbol kulüplerinin borç batağında olduğunu ifade eden Vardar Kıbrıs’ta en kısa zamanda Kartal Yuvası olacağını sözlerine ekledi.