Üniversitemiz Kral ve Kraliçesini Seçti

Haberler

GAÜ'DEN

Üniversitemiz Kral ve Kraliçesini Seçti

Girne Amerikan Üniversitesi’nin Bahar Şenlikleri kapsamında GAÜ Sahne Sanatlarının her yıl geleneksel olarak düzenlediği güzellik yarışması her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük ilgi gördü. Önceki akşam gerçekleştirilen yarışmada 2011 yılının “Kraliçe”si Natalia Lameka (Rusya), “Kral”ı ise Hazem Maatug (Libya) oldu.

GAÜ Karmi Kampüs Uluslararası Kongre Merkezi Spectrum Hall’de gerçekleşen güzellik yarışması GAÜ TV’den de canlı olarak yayınlandı. Yerli basının büyük ilgi gösterdiği ve Kıbrıs sosyetesinden de birçok davetlinin katıldığı gecede, yarışmacılar çok heyecanlıydı.

Yarışmacıların şovları ve kıyafetleriyle büyülediği gecede, jüri üyeleri Girne Amerikan Üniversitesi Mütevelli heyeti Bakşanı Memduh Erdal, Abdullah Öztoprak, Mustafa Öztürk, Galip Emre, Bilbay Eminoğlu, Pınar Atman Ceyhan Hasan, Hayriye Vurdu, Serhat Yılmaz ve Hüseyin Polat 13 bayan ve 8 erkek arasından birincileri seçmekte oldukça zorlandı. Yarışmaya verilen aralarda ilizyon gösterileri ile herkesi büyüleyen İlizyonist Burak Sanlı sonra çıkan GAÜ Stage School öğrencilerinin yapmış olduğu Karma Dans ve Düet Dans izleyenleri unutulmaz bir gösteri yaşattı.

Muhteşem gecenin sonunda, Hazem Maatug Girne Amerikan Üniversitesi Kralı olurken, ikinciliği Ferit Memmetli(Azerbaycan), üçüncülüğü ise Furkan Kocabaş (Türkiye) kazandı. Girne Amerikan Üniversitesi Kraliçesi ise Natalia Lameka olurken ikinci güzel Alena Salamovich (Rusya), üçüncü güzel ise Elena Samsonova (Rusya) oldu.

GAÜ Güzellik Yarışması Kral ve Kralicesine ödülleri ve plaketlerini GAÜ Mütevelli Heyeti BAşkanı Memduh Erdal ve Mon Art Sanat Galerisi’nin Sahibi Sevim Erdal takdim etti.