Pakistani Fashion Fiesta Yoğun İlgi Gördü

Haberler

GAÜ'DEN

Pakistani Fashion Fiesta Yoğun İlgi Gördü

Girne Amerikan Üniversitesi Bahar Şenlikleri kapsamında Pakistan-KKTC dostluk grubu tarafından düzenlenen ve dünyaya önemli mesajlar veren “Pakistani Fashion Fiesta 2011” Girne Amerikan Üniversitesi Kıbrıs Yerleşkesi Karmi Kampüs Uluslararası Kongre Merkezi Spectrum Hall’de gerçekleşti.

Pakistan Halkı’nın geçmişte kullandığı kıyafet modelleri ve “My Life-My World-My University” sloganı ile düzenlenen 2011 bahar şenliklerinin harmanlanmasından ortaya çıkan ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) ve kardeş ülke Pakistan’ın kardeşliklerini pekiştirip kaynaşmasını sağlamak amacı ile düzenlenen defiledeki kıyafetlerin mankenliğini GAÜ Güzellik Yarışması Bayan adayları yaptı.

Doğaya ve yaşama yön veren 4 ana element olan hava, su, toprak ve ateş yanında topluma, yükseköğretime ve bilime yön veren 5. element GAÜ temasıyla gerçekleştirilen 2011 Bahar Şenliklerinde “Pakistani Fashion Fiesta 2011” şovunun düzenlenmesi ve tasarlanmasını sağlayan Muhammed Rashid Halep ve Sehzat İkbal’e düzenledikleri anlamlı defileden dolayı GAÜ Yöneticiler Kurulu Başkan Yardımcısı Asım Vehbi, GAÜ Rektörü Prof Dr. Yıldırım Öner ve GAÜ Kültür Sağlık ve Spor Daire Başkanı Türkay Akpınar tarafından gece sonunda teşekkür plaketi verildi.

Büyük bir beğeni toplayan kıyafetleri tanıtan mankenlerin Girne Amerikan Üniversitesi Öğrenci Hizmetleri Direktörü Celal Sakka tarafından takdim edildiği gecede Pakistan-KKTC Dostluk grubu tarafından iki ülke ilişkileri bağlamında dünyaya önemli mesajlar verildi. GAÜ TV’den canlı yayınlanan geceye ayrıca Girne halkı ve moda dünyasının ünlüleri yoğun ilgi gösterdi.