GAÜ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI 4000 MASTER PROGRAMI ARASINDA İLK SIRALARDA YER ALDI

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) bünyesinde bulunan Yüksek Lisans programları, dünya sıralamasında üst sıralarda yer aldı.

Avrupa Birliği’nin önde gelen yükseköğretimi denetleme ve akreditasyon kurumlarından EDUNIVERSAL tarafından 2016-2017 Akademik yılının “Best Masters” üniversite sıralaması tüm dünyadan 32 bölümde ki en iyi 4000 Master programlarını açıkladı. GAÜ’nün ön sıralarda yer aldığı sıralamada, bünyesinde yer alan; Hukuk, Finans ve Uluslararası İşletme, Marketing ve Ekonomi Yüksek Lisans programları bölgedeki üniversite programları arasında ilk 20’ye girmeyi başardı.