GAÜ LYMPIC GAMES 2017 DÜZENLENEN ÖDÜL TÖRENİ VE PARTİ İLE SONA ERDİ

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ LYMPIC GAMES 2017 DÜZENLENEN ÖDÜL TÖRENİ VE PARTİ İLE SONA ERDİ

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Multi Culturel Center (MCC) tarafından bu yıl ikincisi gerçekleştirilen “GAU Lympic Games 2017, düzenlenen ödül töreni ile sona erdi.

GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampsü, GAÜ Lympic’de gerçekleşen Lympic Games 2017 kapsamında; futbol, masa tenisi, koşu, basketbol, satranç gibi spor dallarında gerçekleştirilen turnuvlarda GAÜ öğrencileri doyasıya eğlendi.

Final oyunlarının ardından gerçekleşen madalya töreninde, yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerini, GAÜ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Türkay Akpınar, Rektör Yardımcısı Doç. Dr. Sualp Davut, Yönetim Kurulu Üyesi Aral Doğu, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Zerin Gürler, BESYO Müdürü Prof. Dr. Mustafa Ferit Acar, Uluslararası Marketing Sorumlusu ve MCC Direktörü Firuze Aygün Osman takdim etti.

GAÜ Genel Sekreteri ve Rektör Yardımcısı Doç. Dr. Sualp Davut yaptığı açıklamada, “GAU Lympick Games 2017”nın bu yıl ikinci kez gerçekleştirdiklerini belirterek, geçtiğimiz yıla göre daha fazla katılım ile ve renk geçtiğini belirtti. Davut, öğrencilerden aldıkları geri dönüşten dolayı mutlu olduklarını belirterek, “Katılım oldukça fazlaydı. Öğrencilerimizi kutlamak istiyorum. Çok güzel yarışmalar gerçekleştirdiler” şeklinde açıklama yaptı.

“GAU Lympic Games 2017” hakkında görüşlerini dile getiren GAÜ Uluslararası Marketing Sorunlusu ve MCC Direktörü Firuze Aygün Osman; “Bu yıl ikincisini gerçekleştirdiğimiz organizasyon çok keyifli oldu. Geçtiğimiz yıla göre katılım daha yüksekti. Öğrenciler sportmence yarıştılar” dedi.