Özgün Hayranlarına Unutulmaz Bir Gece Yaşattı

Haberler

GAÜ'DEN

Özgün Hayranlarına Unutulmaz Bir Gece Yaşattı

Girne Amerikan Üniversitesi “My Life-My World-My University” sloganı ile düzenlenen 2011 bahar şenliklerinin ilk gününde yapılan kortej yürüyüşünün ardından GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Karmi Kampüs Millenium Kompleks alanında gerçekleşen açılış konserinde ünlü sanatçı Özgün geceye damga vurdu.

Girne Belediyesi Ramadan Cemil Meydanından her sene geleneksel olarak başlayıp Atatürk büstüne çelenklerin konulması ile sona eren korteje Girne halkı ve turistler yoğun ilgi gösterdi. Girne Amerikan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yıldırım Öner, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Türkay Akpınar, Rektör Danışmanı Erhan Vechi yanında fakülte dekanları, Girne Amerikan Üniversitesi Okullar grubuna bağlı anaokullar, ilkokullar ve kolejler, üniversite spor ve öğrenci kulüpleri ile çok sayıda öğrencinin katıldığı kortej, havai fişek gösterileri ve Grup PHİ konseri ile festival havasında geçti.

Doğaya ve yaşama yön veren 4 ana element olan hava, su, toprak ve ateş yanında topluma, yükseköğretime ve bilime yön veren 5. element GAÜ temasıyla düzenlenen 2011 Bahar Şenliklerine katılanlar, kortej yürüyüşü ve Girne merkezde gerçekleştirilen gösteriler sonrasında GAÜ’ye Özgün konseri için akın etti. Konser öncesi sahneye ritimlere meydan okuyan Dj Barış Gören’in çıkması ile eğlenen seyirciler gecenin ilerleyen saatlerinde de Özgün ile kendilerinden geçtiler.

Girne Amerikan Üniversitesi Kıbrıs Yerleşkesi Karmi Kampüs Millenium Kompleks alanında gerçekleşen konserde şarkıları ile herkesin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Özgün, sahne performansı ile dinleyenleri büyüledi.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin (KKTC) dört bir yanından gelen Özgün hayranlarının konser alanına akın ettiği gecede, son yılların hızlı çıkış yapan popçularından Özgün müzikleriyle Karmi Kampüsü dolduran kalabalığa unutulmaz bir gece yaşattı.