GAÜ, 4. TİYATRO GÜNLERİ KAPSAMINDA 8 NİSAN CUMARTESİ GÜNÜ SEVİNÇ ERBUDAK VE FIRAT TANIŞ’I ...

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ, 4. TİYATRO GÜNLERİ KAPSAMINDA 8 NİSAN CUMARTESİ GÜNÜ SEVİNÇ ERBUDAK VE FIRAT TANIŞ’I ...

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ)  Sahne Sanatları Yüksekokulu, Drama ve Oyunculuk Bölümü tarafından; Teknogold, Citroen ve Mitsubishi iş birliği ve Kamtek Altın sponsorluğunda gerçekleşen GAÜ 4. Tiyatro Günleri, 6 Nisan Perşembe “Aşk Zamanı Savaş” ve 8 Nisan Cumartesi günü ise ünlü sanatçılar Sevinç Erbudak ve Fırat Tanış’ın performansı ile  “Ayrılık” oyunu sahne alacak.

GAÜ 4. Tiyatro Günleri kapsamında yer alan; 6 Nisan Perşembe günü saat 20:00’da lefkoşa Arabahmet Kültür ve Sanat Merkezi’nde “Aşk Zamanı Savaş” ve 8 Nisan Cumartesi günü “Ayrılık” oyunları, GAÜ Spectrum Sahnesinde saat 20:00’da sanatseverler ile buluşacak.

8 Nisan 2017 Cumartesi günü sahne alacak “Ayrılık” oyunu, Behiç Ak’ın kaleminden, Semih Çelenk’in yönetmenliğinde; Türkiye’nin başarılı ve tanımış oyuncularından, Sevinç Budak ve Fırat Tanış’ın performansında, GAÜ Sahnesinde tiyatro severler ile buluşacak.

Ayrılık;

 

Yazan: Behiç Ak
Yöneten: Semih Çelenk
Oyuncular: Sevinç Erbulak Fırat Tanış

 

"Ayrılık" oyunu; Behiç Ak`ın kalemiyle, bir yıl önce ayrılmış bir çiftin bir yıl aradan sonra bir araya gelmesiyle giriştikleri evlilik ve ayrılık süreçlerinin ironik ve gülmeceyle yüklü bir sorgulamasını konu alıyor.

Yönetmen Prof Dr. Semih Çelenk’in rejisiyle, “Ayrılık” ikili hayata ilişkin, budalalıklarımıza, sevimliliklerimize ilişkin eğlenceli ve sıcak bir güldürü türü olarak karşımıza çıkıyor. Her an’ı birilerimizin hayatında yaşadığı anlarla örtüşen oyun, sahnedeki oyuncuların bize bir anda çok tanıdık gelmelerini sağlıyor. Sevinç Erbulak ve Fırat Tanış’ın görkemli oyunculuğuyla, bir komedi havasında geçen oyun, hayatın gerçek yüzünü izleyenlere yansıtıyor.”

 

Konuyla ilgili GAÜ’den yapılan açıklamada, dünyaca ünlü oyunların sahne alacağı GAÜ 4. Tiyatro Günleri kapsamında sahnelenecek oyunları için biletlerin Lefkoşa Kasap Döner’den, GAÜ PitStop, Akpınar Pastahaneleri ve kapıdan temin edilebileceği belirtilerek, konuyla ilgili detaylı bilginin 0(392) 650 2000 dahili 1165 numaralı telefon ile www.gau.edu.tr adresi ve gaupr@gau.edu.tr adresinden alınabileceği belirtildi.