RAKETLER ŞAMPİYONU GAÜ

RAKETLER ŞAMPİYONU GAÜ

TÜRKİYE ÜNİVERSİTELERARASI BADMİNTON ŞAMPİYONU :GAÜ

Girne Amerikan Üniversitesi spor başarılarına bir yenisini daha ekledi. Raketlerdeki üstünlüğünü hiçbir üniversite ve kişiler ile paylaşmayan GAÜ Badminton takımı, takım ve bireysel başarılar ile dikkat çekti.

24 - 29 Mart tarihleri arasında Antalya Kaya Bellek de düzenlenen Türkiye Üniversitelerarası Badminton 1.Lig müsabakalarında GAÜ Badminton takımı şampiyon oldu. Kurada ‘D’ grubunda yer alan takım, grubundan birinci olarak çıkarak ve yenilmeden final oynayarak şampiyon oldu.

Takımın başarısı ile her zaman gurur duyduklarını ifade eden GAÜ Spor Koordinatörü Yrd.Doç.Dr.Muzaffer Doğgün, üniversite olarak akademik başarıların yanında sportif faaliyetlerdeki üstünlüklerini de şampiyonluklar ile kanıtladıklarını ifade etti. Doğgün, ayrıca ferdi müsabakalar da ise bayanlar ferdide sporcumuz Esra Gökalp 2. Erkeklerde ise sporcumuz Erkan Taş’ın 3.olduğunun bilgisini aktardı.

Sonuçlar

1-GAÜ 4 Karabük Üniversitesi 1