GAÜ Star Yarışmasında Türkan Süprizi

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ Star Yarışmasında Türkan Süprizi

Girne Amerikan Üniversitesi 26. Akademik Yıl Bahar Şenlikleri 9-13 Mayıs 2011 tarihleri arasında GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Karmi Kampüs’te gerçekleşiyor.

Doğaya ve yaşama yön veren 4 ana element olan hava, su, toprak ve ateş yanında topluma, yükseköğretime ve bilime yön veren 5. element GAÜ temasıyla düzenlenen 2011 Bahar Şenliklerinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen Girne Amerikan Üniversitesi Star Ses yarışmasında Yetenek Sizsiniz yarışmasında ülkemizin gururu olan Türkan da performansı ile yarışmacılara moral verecek.

GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Karmi Kampüs Uluslararası Kongre Merkezi Spectrum Hall sahnesinde 10 Mayıs 2011 Salı günü saat 19.00’da gerçekleşecek GAÜ Star Ses Yarışmasında yarışmacılar İsmet Esenyel, Mustafa Esenyel, Yıltan Tozakı, Örge Volkan ve süpriz isimlerden oluşan ünlü jüri karşısında performans sergileyecek. Girne Amerikan Üniversitesi Star Ses yarışması ve diğer etkinlikler halka açık olacak ve GAÜ TV ile GAÜ FM’den canlı yayınlanacak.
“Lunapark ve Standlara Girnelilerden Yoğun İlgi”

Hafta boyunca Girne Amerikan Üniversitesi Karmi Kampüs’te karnaval havasında deva medecek 2011 Bahar Şenliklerinde Karmi Kampüs’e kurulan lunapark ve bölge kurum ve kuruluşlaruının açtığı çeşitli standlar Girne halkından yoğun ilgi görürken Girne Amerikan Üniversitesi öğrenci kulüpleri tarafından düzenlenen çeşitli etkinlikler ve yarışmalarla Karmi Kampüs renkli görüntülere sahne oluyor.
“DJ Party FireNight İle Karmi Kampüs Isınacak”

Ülkemizin önde gelen DJ’lerinden Barış Gören’in setleri ve performansları ile sahne alacağı FireNight ise 10 Mayıs 2011 Salı günü saat 22.00’de Karmi Kampüs’te gerçekleşecek. Halka açık olarak düzenlenecek FireNight öncesinde Rektörlük orta bahçede sinema kulubü tarafından açık hava sinema gösterimi gerçekleşecek.