ERTAN : ‘TURİZM VE TURİZMCİ OLMAK ÖZEL YETENEK GEREKTİRİR.’

Haberler

GAÜ'DEN

ERTAN : ‘TURİZM VE TURİZMCİ OLMAK ÖZEL YETENEK GEREKTİRİR.’

Girne Amerikan Üniversitesi sosyal sorumluluk projelerine devam ediyor. 2016-2017 akademik yılı içerisinde gerek bölge gerekse kampüs içinde farkındalık yaratan çalışmalara imza atan GAÜ bu defa da kampüste de büyük bir özen ile ilgilenilen ve öğrenciler ile uyum içinde yaşayan hayvan dostlarımızı da unutmadı.

GAÜ Turizm Yüksekokulu öğrencileri kampüs içerisinde yaşayan şanslı dostlarımızın yanında, barınakta yaşayan ve yardıma muhtaç hayvanları da unutmadı. Konuyu ders kapsamına alan GAÜ Turizm Yüksekokulu öğretim görevlisi Tuncel Ertan, yaptığı açıklamada üniversite olarak öğrencilere derslerde öğrendiklerini her zaman uygulama imkanı veren bir vizyona sahip olduklarının altını çizdi. Sosyal sorumluluk projelerine verilen önem ile de “Event Management” dersi kapsamında öğrenciler ile birlikte Rektörlük önünde bir kermes düzenleyeceklerini belirten Ertan, toplanan gelir ile kedi ve köpek maması alarak minik dostlara destek sağlayacaklarını ifade etti.

Tuncel Ertan, pazartesi günü saat 09:00’da yemeklerin, tatlı ve tuzluların olacağı kermese Girne halkını ve öğrencileri beklediğini ifade etti. Tüm hayvanseverlerin katılımını beklediklerini belirten Ertan, ders kapsamında bir çok etkinliğe daha yer vereceklerini belirtti.’Tourism Events Day’ başlığı altında başlatılan bu etkinliklerin devamının önümüzdeki haftalarda da yapılacağını belirten Ertan, turizmin ve turizmci olmanın özel bir yetenek gerektirdiğini vurguladı. Yardımseverleri ve GAÜ akademik ve idari kadrosunu standa davet eden Ertan, öğrencilerin projelerine ve fikirlerine her zaman açık olduklarını ve öğrencilere tam destek verdiklerinin altını çizdi.