KADİR DOĞULU’YA GAÜ’DE YOĞUN İLGİ

Haberler

GAÜ'DEN

KADİR DOĞULU’YA GAÜ’DE YOĞUN İLGİ

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) 2016-2017 Akademik yılı etkinlikleri kapsamında, ünlü oyuncu Kadir Doğulu’yu öğrencileri ile buluşturdu.

GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi, Girne Kampüsü Millenium Senato Kongre Merkezi’nde gerçekleşen söyleşiye öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Söyleşi öncesinde GAÜ TV mikrafonlarına açıklamada bulunan Kadir Doğulu, GAÜ’de olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek, bu işin en çok sevdiği tarafının, üniversitelere gidip, kendi yaş grubu ile sohbet etmek olduğunu söyledi.

Kadir Doğulu, oyuncu olacak öğrencilere tavsiyede bulunarak,  öncelikle ne istediklerinin çok önemli olduğunu,  şöhret olmak mı; yoksa ilgili oldukları mesleği yapmak mı istiyorlar bunun farkına varmaları gerektiğini ifade etti. Bu mesleğin gerçekten zor olduğuna değinen Kadir Doğulu, zorlulukları aşmanın sıkı bir eğitimle mümkün olacağını ve eğer çok çalışacak ve kendilerini verebileceklerse bu mesleği seçmeleri gerektiğini vurguladı. Oyunculuğun, kendisinin çocukluk hayali olduğunu söyleyen Kadir Doğulu, oyunculuğu bırakmamak içinde dört elle sarıldığını ifade etti. Doğulu, Girne Amerikan Üniversitesi’ne daha önce de gelmiş olduğunu ifade ederek öğrenciler ile buluşmanın ve öğrencilerin enerjisini almanın çok önemli olduğunu kaydetti. Kadir Doğulu ayrıca, GAÜ Kampüsünün, insanı motive eden bir havası olduğunu söyleyerek, kampüsün ve öğrencilerin muhteşem göründüğünü ifade etti.

GAÜ Etkinlikleri kapsamında söyleşinin moderatörlüğünü GAÜ Uluslararası İlişkiler öğrencisi Semira Günay gerçekleştirdi. GAÜ öğrencisinin sorularını içtenlikle yanıtlayan Kadir Doğulu, öğrencilere de soru sormak adına fırsat verdi. Karşısına çıkacak iyi bir proje olursa mutlaka değerlendireceğini ve ekranda olacağını ifade eden Doğulu, özel hayatı ve iş hayatı ile ilgili detayları öğrenciler ile çekinmeden paylaştı. Kendisini ilgi ve yoğun bir katılım ile karşılayan ve takip eden öğrencilere de teşekkür eden Kadir Doğulu’ya teşekkür plaketini GAÜ öğrencisi takdim etti.