GAÜ, BADMİNTON’DA 7 YILDIR ŞAMPİYONLUĞU KİMSEYE BIRAKMIYOR

GAÜ, BADMİNTON’DA 7 YILDIR ŞAMPİYONLUĞU KİMSEYE BIRAKMIYOR

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Badminton takımı, KKTC Üniversite Sporları Federasyonu’nun düznelemiş olduğu şampiyonada, 7 yıldır koruduğu şampiyonluğu, bu yıl da kimseye kaptırmadı.

GAÜ Beminton takımı, her maçı 4-1’lik skor ile kazananırken, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan GAÜ Spor Koordinatörü ve Badminton  Antrenörü Yrd. Doç. Dr. Muzaffer Doğgün, KKTC ve Türkiye’de alınan başarılı sonuçların tesadüf olmadığını, çok güçlü bir kadroya sahip olduklarını belirterek “Hedefimiz bu başarılarımızı devam ettirmek” diye konuştu. Doğgün açıklamasının devamında, 24-29 Mart tarihleri arasında düzenlenecek olan Türkiye Üniversitelerarası Badminton 1. Ligi öncesi göstermiş oldukları başarının kendilerine moral olcağını bildirerek, ligden şampiyon olarak çıkmayı planladıklarını söyledi.

Müsabaka Sonuçları

Maç sonuçları: