MASA TENİSİNDE SKOR DEĞİŞMİYOR

MASA TENİSİNDE SKOR DEĞİŞMİYOR

GAÜ ŞAMPİYONLUĞA YAKLAŞTI

KKTC Masatenisi LAÜ nün ev sahipliğinde oynanan Omaç Başat Büyükler Ligine Girne Amerikan Üniversitesi damgasını vurdu ve şampiyonluk yolunda büyük bir avantaj yakaladı. Bir şölen havasında oynanan ligin birinci ve ikinci ayaklarında çok çetin maçlar yer aldı. İki şampiyon adayı olan ve günün önemli maçı Lefke Avrupa Üniversitesi ile Girne Amerikan Üniversitesi arasında oynandı ve Girne Amerikan Üniversitesinin 4-2 galibiyeti ile sonlandı. Bu sonuçlardan sonra şampiyonluk düğümünün çözümü son hafta oynanacak Yakın Doğu Üniversitesi -Girne Amerikan Üniversitesi maçı sonrasına kaldı. Bu maçta GAÜ galip gelirse şampiyon olacak.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan GAÜ Spor Koordinatörü Doç.Dr.Muzaffer Doğgün ,GAÜ masa tenisi takımımız ile ilk yarıda verilen arayı da iyi kullanarak günde 6 saat antreman yaparak sporcularımızı maça hazırladık. Ancak sporcuların galibiyet isteği ve çalışma hırsının en önemli faktör olduğunu dile getiren Doğgün , zorlu geçen maçı 4-2 kazandıkları için duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Doç.Dr.Doğgün takımlarının TC Süper Lig,TC Üni Lig,TC Üniversitelerarası ve KKTC Ligleri olmak üzere 4 ayrı ligde mücadele vermekte olduklarını ifade etti. Buna rağmen sporcularının aynı disiplin ile hem maçlara hazırlandıklarını hem de derslerinde çok başarılı olduklarını ifade eden Doç.Dr.Muzaffer Doğgün , liglerde bu şekilde mücadele eden ve en çok şampiyonluğu bulunduran ender takımlardan biri olduklarının da altını çizdi. Doğgün KKTC Liginde alınmış olunan başarıların ardından 23-27 şubat tarihinde İstanbul’da oynanacak olan süper lig 5. ayak müsabakaları için çalışmalara başladıklarını kaydetti.Doç.Dr. Doğgün açıklamasının devamında ‘Çok yoğun olan maç trafiğimiz hemen arkasından ilk devreyi yenilgisiz kapatmış oldugumuz TC Uni Lig 2 devre 2-7 Mart’ta Urfay’a gidecek ve ordanda birinci çıkması halinde Mayıs da oynanacak olan 6 grubun birincileri ile final oynayacaktır.’ dedi. Doğgün ayrıca sporcularına çok güvendiğini ve 4 ayrı ligde mücadele eden sporcularımız ile GAÜ ‘yü en iyi şekilde temsil ettiklerini vurguladı.