KTEV Dans Şöleni Üniversitemizde

Haberler

GAÜ'DEN

KTEV Dans Şöleni Üniversitemizde

Girne Amerikan Üniversitesi Kıbrıs Türk Eğitim Vakfı’nın (KTEV ) düzenlediği 14’ncü Okullararası Dans Şölenine evsahipliği yapacak. 5 Mayıs Perşembe günü saat 20:00’da GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Karmi Kampüs Uluslararası Kongre Merkezi Spectrum Hall’de gerçekleşecek.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve halka açık olarak yapılacak olan Dans Şölene bu yıl Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) ve Türkiye’den toplam 14 okuldan 17 grup katılacak.

Ücretsiz olarak gerçekleşecek olan Dans Şöleni’nin sonunda ödül töreni yapılacak.
Şölene 14 Okuldan 17 Grup Katılacak

Şölene Girne Amerikan Koleji’nden “Infinity”, Polatpaşa Lisesi’nden “Mesarya”, Yakın Doğu Koleji’nden “Purple Dream”, Atatürk Meslek Lisesi’nden “Star”, Cengiz Topel Endüstri Meslek Lisesi’nden “Love Angles”, “Modern Sultanlar” ve “Lost Flover”, Türk Maarif Koleji’nden “Godfather”, Erenköy Lisesi’nden “Crazy Girls and Boys” ve “Hippo Latino”, Haydarpaşa Ticaret Lisesi’nden “Dance Base”, Levent Koleji’nden “Against Pink”, Lefke Gazi Lisesi’nden “Modern Halk Sultanları”, Anafartalar Lisesi’nden “Pace to Face”, 19 Mayıs Türk Maarif Koleji’nden “Pinkin Black”, Lapta Yavuzlar Lisesi’nden “Burlesque” ve Girne Amerikan Koleji’den “Infinity” katılıyor.