Girne Konulu Fotoğraf Yarışması ve Sergisi Üniversitemizde Düzenleniyor

Haberler

GAÜ'DEN

Girne Konulu Fotoğraf Yarışması ve Sergisi Üniversitemizde Düzenleniyor

Girne Amerikan Üniversitesi tarafından ilk kez düzenlenen ve Girne Belediyesi ile bölge otelleri, sivil toplum örgütleri, kurum ve kuruluşların destek verdiği 1. Girne Turizm ve Kültür Festivalinde fotoğraf yarışması ve sergisi düzenleniyor.

Yabani Çiçekler ve Yaban Hayat, Tarihi Yerler ve En İyi Girne ana başlığı altında 3 farklı kategoride 331 fotoğrafın jüri tarafından değerlendirildiği Girne ve Turizm temalı fotoğraf sergisi Girne Amerikan Üniversitesi Kıbrıs Yerleşkesi Karmi Kampüs Uluslararası Kongre Merkezi Spectrum Hall’de 20 Nisan 2011 Çarşamba günü saat 12.00’de gerçekleşecek.

Fotoğraf sanatçısı ve karikatürist Musa Kayra, fotoğraf sanatçısı Buket Özatay ile Girne Amerikan Üniversitesi öğretim görevlisi ve fotoğraf sanatçısı Hikmet Uluçam tarafından oluşturulan jüri tarafından ödüle layık görülen eserler ise 21 Nisan 2011 Perşembe günü saat 15.00’te GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Karmi Kampüs Uluslararası Kongre Merkezi Spectrum Hall’de gerçekleşecek festival kapanış töreninde açıklanacak.

GAÜ İletişim Fakültesi ile Mimarlık Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi fotoğrafçılık ve görsel sanatlar dersleri kapsamında ders hocaları Dr. Ümmü Bayraktar, İzlem Ali Kanlı, Feriha Dikmen ve Hikmet Uluçam’ın katkıları ile Girne Amerikan Üniversitesi öğrencilerinden de yoğun ilgi gören Girne ve turizm temalı fotoğraf sergisi halka açık olacak.