Tiyatro ve Dans Üniversitemizin Sahnesinde Buluştu

Tiyatro ve Dans Üniversitemizin Sahnesinde Buluştu

Kıbrıs Türk Devlet Tiyatrolarının “Ah Aşk Ah” oyunu Girne Amerikan Üniversitesi Kıbrıs Yerleşkesi Karmi Kampüs Uluslararası Kongre Merkezi Spectrum Hall sahnesinde seyircisiyle buluştu.

Sema İslim Utandı tarafından yazılan ve İslam Bahçe tarafından yönetilen kabare biçiminde hazırlanmış komedi türündeki oyunda aşk temasını çeşitli yönleriyle seyirciyle buluştu.

Her kesimden insanın aşka bakış açılarının komik bir dilde anlatıldığı oyun tiyatro severlerden yoğun ilgi gördü.
Tiyatro ve Dans GAÜ Sahnesinde Buluştu

Oyun üzerinde çeşitli değişiklikler yapan yönetmen Islam Bahçe, Kıbrıs kültüründen çeşitli özellikleri oyuna katarak oyunu daha eğlenceli bir hale getirdi. Oyunu müzikle ve dansla süsleyen yönetmen tiyatro ve dansı Girne Amerikan Üniversitesi sahnesinde buluşturarak görsel bir şöleni izleyiciler ile buluşturdu.

Girne Amerikan Üniversitesi Sahne Sanatları Fakültesi bünyesinde profosyonel dans eğitimine devam eden Stage School’un dansları ile renk kattığı oyun, izleyenler tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı.