Eğitim Danışmanlarımız, Kariyerinizin Başlangıç Noktası İçin Ankara'da

Eğitim Danışmanlarımız, Kariyerinizin Başlangıç Noktası İçin Ankara'da

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ), Lisans Yerleştime Sınavı (LYS) sonuçlarının açıklanması ile GAÜ`ye kayıt yaptırmaya hak kazanan öğrenciler ve  ön kayıt hakkı bulunan programlara  daha önceden kayıt yaptırma işlemlerini tamamlamış yeni öğrencilerini, Türkiye genelinde eğitim danışmanları ile buluşturuyor.

GAÜ`den yapılan açıklamada; "19-20 Temmuz Tarihleri arasında Ankara Ticaret Odası (ATO) Kongre Salonu "ATO Congresium" da gerçekleşecek `Ankara Üniversite Tercih Fuarı`ndaki Girne Amerikan Üniversitesi Standı`nda, eğitim ve kariyer uzmanlarımız yeni öğrencilerimizin ve adaylarımızın kariyer planlamaları ile ilgili sorularına cevap vermek için onlar ile buluşacaklardır." denildi.

Ayrıca, fuar kapsamında; Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Yüksekokulu Müdürü Yrd.Doç.Dr.Mehmet Zeki Avcı`nın; 20 Temmuz Çarşamba Günü  saat 13.00 de   ’Sağlık Hizmetinin Gözde Meslekleri ve Hemşirelik’ konu başlığı ile fuar kongre salonunda bir konferans vereceği de bildirildi.