The Future Amerikan College Öğrencileri Görkemli Bir Törenle Mezun Oldu

Haberler

GAÜ'DEN

The Future Amerikan College Öğrencileri Görkemli Bir Törenle Mezun Oldu

Girne Amerikan Üniversitesi(GAÜ) Okullar Grubu Bünyesinde eğitim veren The Future American College mezuniyeti görkemli bir törenle gerçekleşti.

The Future Amerikan Koleji Lefkoşa Alayköy kampüsünde gerçekleşen törene, GAÜ Yöneticiler Kurulu Üyesi ve Okullar Grubu Başkanı Ferdiye Ersoy, GAÜ Rektörü Prof. Dr. Kutsal Öztürk, GAU  Okullar Grubu Koordinatörleri ve Müdürleri, öğretmenler ve öğrenci aileleri katıldı.

 

Saygı Duruşu, İstiklal Marşı ve GAÜ Marşı’nın okunması ile başlayan tören, Efe H. Emirkanı tarafından yapılan Mezuniyet Andı  ile devam etti.

 

The Amerikan Future Koleji Müdiresi Sevim Kayıkcı geçekleştirmiş olduğu konuşmasında, bilgi çağında, çağdaş okullar düzeyinde eğitim veren The Amerikan Future Koleji olarak 20. yılında yeni mezunlar vermenin gururunu yaşadıklarını belirterek, öğreciler ile okula ilk geldikleri günden bu güne kadar sevinç, hüzün ve mutlulukları hep birlikte paylaştıklarını söyledi. Kayıkcı, The Amerikan Future College olarak öğrencilere, en iyiyi ve en güzeli sunduklarını vurgulayarak, bilgili, vatan ve millet aşkıyla dolu bireyler olarak yetiştirdiklerini ifade etti.

 

Kayıkcı öğrencilere nasihatta bulunarak, “Sizler birbirinizi çok severek, yaptıklarınızla yetinmeyip daha fazlasını isteyerek çalışmaya devam ederseniz, aldığınız temel eğitimle birlikte çok daha büyük başarılara imza atacağınız inancındayım.Yolunuz açık olsun” dedi.

 

Kolej öğrencileri  Ayşe Dayı`dan keman dinletisi yapıldı.Aysu Mişon muhteşem sesiyle arkadaşlarının mezuniyetinde yanlarında olarak  "Sil Baştan" ve Celine Dion`un  "My Heart Will Go on" şarkılarını söyledi.

 

 8.sınıf öğrencilerinden  Serhan Zülkadiroğlu ve  5.sınıf öğrencilerinden İldem Çağman  mezuniyet konuşmalarını yaptı.Okul flamalarının devir teslimi töreni yapıldı.5. sınıflar 4. Sınıflara devrederken flamayı 8. sınıflar 7. sınıflara devretti.

 

Öğrencilerin duygu ve düşünceleri arkasından slayt gösterileriyle devam etti.Mezunların söylediği    Yalnızlık Senfonisi aileleri tarafından ayakta alkışlanırken tekrar tekrar söylemeleri istendi.

 

Konuşmaların ardından öğrencilerin ilkokul dönemleri boyunca çekilmiş oldukları fotoğrafların yer aldığı slayt gösterisi ile öğrenciler ve aileleri duygusal anlar yaşadı.

 

Gösterilerin ardından, GAÜ Yöneticiler Kurulu Üyesi ve Okullar Grubu Başkanı Yard. Doç. Dr Ferdiye Ersoy,GAÜ Rektörü Prof. Dr. Kutsal Öztürk ,GAU  Okullar Grubu Koordinatörleri ,Okul Müdür ve Müdür yardımcısı tarafından öğrencilere diplomaları takdim edildi.