GAÜSEM Yüzme Kursu Sertifika Programı Başlıyor

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜSEM Yüzme Kursu Sertifika Programı Başlıyor

Girne Amerikan Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (GAÜ SEM) tarafından yüzme kursu sertifika programı düzenleniyor. Bilimsel temelli uzman öğretim görevlilerinin değişik yaş gruplarına göre hazırladıkları sertifika programı ile ilgili Yrd. Doç. Dr. Mustafa Apak Fenerbahçe Yüzme takımının 2010 yaz kampını Girne Amerikan Üniversitesi Spor Kompleksi ve Sosyal Tesislerinde tamamladığını hatırlatarak yüzme kursu sertifika programı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
“4 Yaş Kategorisine Göre Programlar Oluşturuldu”

7 yaş ve altı okul öncesi, 7-14 yaş arası ilk ögretim , 14-21 yş arası gençler ve 21 yaş ve üzeri Masterler gruplarının kas ve iskelet sisteminin farklı gelişimi göz önünde tutularak farklı kategorilere farklı programların oluşturulduğunu belirten Yrd. Doç. Dr. Apak, sertifika programının çalışma ve uygulama alanı olarak farklı tesislerin kullanılacağını ifade etti. Bilimsel bir temel ile yüzme sporuna başlamak ve profesyonelliğe adım atmak isteyen Lefkoşalı sporseverleri için de sertifika programının Lefkoşa Atatürk Kapalı Yüzme havuzunda uygulanacağını sözlerine ekleyen Yrd. Doç. Dr. Apak, yüzme kursu ve diğer yaşam ve bireysel gelişim kursları ile ilgili detaylı bilginin GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Karmi Kampus Sürekli Eğitim Merkezi Ofisinden alınabileceğinin altını çizdi.
“3-6 Yaş Kas ve İskelet Gelişim Programları Uzmanlar Tarafından Hazırlandı”

Ayrıca konuyla ilgili GAÜSEM’den yapılan açıklamada spor kurslarının uzman eğitmenler ve fizyoterapistler rehberliğinde devam ettiği belirtildi. Yüzme, Su Altı Dalış, Eskrim, Futbol, Basketbol, Voleybol, Jimnastik, Tenis ve Atletizm kursu yanında 3-6 yaş arası eğitsel ve sportif oyunlarla kas ve iskelet sisteminin gelişimine yönelik programların uzmanlar tarafından hazırlandığı ve öğrenci kabul etmeye başladığı belirtildi.
“Amatör Yat Kaptanlığı ve Telsiz Operatörlüğü Programı Tüm Denizlerde Geçerli”

Amatör Yat Kaptanlığı, Denizcilik ve Telsiz Operatörlüğü sertifika programının ada insanından yoğun ilgi gördüğünün de belirtildiği açıklamada programı başarıyla tamamlayan kursiyerlerin kaptanlık sertifikalarının tüm dünya denizlerinde geçerli olduğu vurgulandı. Dil kursları yanında Çağdaş Yönetimlerde Halkla İlişkiler, Genel Muhasebe ve Bilgisayar Uygulamaları, Kariyer Geliştirme : Bir Film Analizi, Politik Liderlik, Sağlık Sektöründe Etkili İletişim, Strateji Yönetimi yanında Türkçe ve İngilizce verilecek diğer İşletme ve Yöneticilik Kursları ile Bilgisayar kursları ile ilgili detaylı bilginin www.gau.edu.tr web adresinden veya 650 20 00 no’lu telefon üzerinden 1144’e ulaşarak alınabileceğinin de belirtildiği açıklamada programlara katılmak isteyenlerin her türlü bilgi için gausem@gau.edu.tr elektronik posta adresine başvurabilecekleri vurgulandı.