GAÜ Uluslararası Havacılık Fuarı’nda Geleceğin Pilotlarını Bekliyor

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ Uluslararası Havacılık Fuarı’nda Geleceğin Pilotlarını Bekliyor

IFTE 2016, GAÜ VE UHA SPONSORLUĞUNDA 6-7-8 MAYIS’TA İSTANBUL DÜNYA TİCARET MERKEZİ’NDE GERÇEKLEŞİYOR

GAÜ, KKTC’DEN KATILAN TEK ÜNİVERSİTE OLARAK 6-7-8 MAYIS TARİHLERİNDE İSTANBUL DÜNYA TİCARET MERKEZİNDE DÜZENLENECEK OLAN İSTANBUL HAVACILIK EĞİTİM FUAR’INDA PİLOT ADAYLARI İLE BULUŞACAK

 

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) ve  GAÜ Uluslararası Havacılık Akademisi (UHA) “Göklerin Hakimi Ol” sloganı ile “İstanbul Havacılık Eğitim Fuarı (IFTE)” na katılıyor.

 

Havacılık sektöründe oterite olmuş, dünya çapında markaların yer alacağı “Havacılık Eğitim Fuarı” bünyesinde boy gösterecek olan GAÜ ve UHA, geleceğin pilotları ile biraraya geliyor. 6-7-8 Mayıs 2016 tarihlerinde İstanbul Dünya Ticeret Merkezinde gerçekleşecek olan fuar’da çeşitli konferans, söyleşi ve yarışmaların gerçekleşeceği belirtilirken, havacılık sektörüne dair branşların fuar bünyesinde tanıtılacağı bildirildi. Fuar organizasyonu ile ilgli detaylı bilgiye ulaşmak için www.ifteistanbul.com adresine başvurulabileceği ifade edildi.

 

GAÜ KKTC’den Katılan Tek Üniversite

 

Konuyla iligli GAÜ’den yapılan açıklamada, 6-7-8 Ekim tarihleri arasında İstanbul Dünya Tİcaret Merkezinde düzenlenecek olan İstanbul Havacılık Eğitim fuarına GAÜ’nün, Uluslararası Havacılık Akademisi ile birlikte katılacağı belirtildi. Ayrıca GAÜ’nün, İstanbul Havacılık Eğitim Fuarına KKTC’den katılan tek üniversite olduğu vurgulandı.
 

Fuar bünyesinde Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM) yetkililerinin konferans vereceği bildirilen açıklamada, SHGM’nin stand açarak, pilotaj ve havacılık hakkında sorulara yanıt vereceği belirtildi. Fuar bünyesinde gerçekleştirilecek konferans, söyleşi ve yarışmaların Radyo Viva’nın fuar alnınına kuracağı kabininden canlı yayın yapacağı belirtildi. Ayrıca fuara, havacılık eğitimi veren liselerin, Türk Hava Kuvvetleri’nin, Sivil Havacılık Derneklerinin ve Havacılık sektörünün lider kuruluşlarının katılacağı da ifade edildi.