Üniversitemiz Geleneği Bozmadı

Haberler

GAÜ'DEN

Üniversitemiz Geleneği Bozmadı

Girne Amerikan Üniversitesi, Tenis Federasyonu Kortları’nda gerçekleşen 2011 Üniversiteler Tenis Şampiyonasında her iki kategoride de şampiyon oldu.

Üniversite Sporları Tenis Federasyonu’nun katkılarıyla düzenlenen 2011 Üniversiteler Tenis Şampiyonası’nın ikinci gününde Yakın Doğu Üniversitesi’ni(YDÜ) mağlup eden Girne Amerikan Üniversitesi ile Doğu Akdeniz Üniversitesi(DAÜ) finalde karşı karşıya geldi.

Hem erkeklerde, hem de bayanlarda rakibi DAÜ’yü mağlup eden GAÜ, 2011 Üniveristelerarası Tenis Şampiyonasını çifte zaferle tamamladı. Yükseköğretimde 26 yıllık tecrübe ile eğitim veren Girne Amerikan Üniversitesi her alanda olduğu gibi spor alanında da üst üstte zaferler kazanarak almış olduğu başarıların bir tesadüf olmadığını kanıtladı.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti(KKTC) Üniversite Sporları Federasyonu’nun düzenlediği Bowling Şampiyonasında GAÜ Bowling Takımının birinci gelmesinin ardından, Milli Eğitim Bakanlığı ile ortak düzenlenen KKTC Eskrim Dostluk müsabakalarında Genc Bayanlar Flöre ve Genç Erkekler Flöre’de birinci gelmesinin ardından tenisde gelen başarılar GAÜ’yü gururlandırmaya devam ediyor.

Günün ilk final maçında Girne Amerikan Üniversitesi bayanlar kategorisinde 2-1 galip gelerek şampiyon olması GAÜ Erkek Takımı için de moral kaynağı olurken, karşılaşma sonrasında başarılı sporculara ödüllerini Üniversite Sporları Federasyonu Başkanı Beyhan Gürgöze, Girne Amerikan Üniversitesi Kültür Sağlık ve Spor Daire Başkanı Türkay Akpınar, GAÜ Antrenörü Yiğit Tan ve DAÜ Antrenörü Mustafa Ülke takdim etti.