Kuzey Kıbrıs Üniversiteleri Konsorsiyumu Basın Toplantısı GAÜ’de Düzenleniyor

Haberler

GAÜ'DEN

Kuzey Kıbrıs Üniversiteleri Konsorsiyumu Basın Toplantısı GAÜ’de Düzenleniyor

Türkiye Cumhuriyeti Lefkoşa Büyükelçiliği Yardım Heyeti’nin önderliği ile 2003 yılında oluşturulmuş olan ve 2004 yılında imzalanan protokol ile çalışmalarına başlayan Kuzey Kıbrıs Üniversiteleri Konsorsiyumu faaliyetleri, amaçları ve yeni projelerini kamuoyu ile paylaşmak ve kamuoyuna duyurmak amacıyla Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Kıbrıs Yerleşkesi Karmi Kampüs’te basın toplantısı düzenliyor.

Açılış konuşmasının Girne Amerikan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yıldırım Öner tarafından yapılacak basın toplantısına Türkiye Cumhuriyeti Lefkoşa Büyükelçiliği yetkilileri, Yardım Heyeti yetkilileri yanında Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ), Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ), Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ), Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ), Yakın Doğu Üniverstesi (YDÜ) ve Orta Doğu Teknik Üniversitesi-Kuzey Kıbrıs Kampüsü (ODTÜ-KKK) yetkilileri katılacak.

Türkiye Cumhuriyeti Lefkoşa Büyükelçiliği Yardım Heyeti’nin önderliği ile kurulan ve Kuzey Kıbrıs Üniversitelerinin yurtdışı ortak tanıtım faaliyetleri yürütmenin yanısıra, akademik, sosyal, kültürel, sportif ve diğer alanlarda işbirliği içerisinde haraket etme olanağını sağlayan Kuzey Kıbrıs Üniversiteleri Konsorsiyumunun amaçları, faaliyetleri ve yeni projelerinin kamuoyu ile paylaşılacağı basın toplantısı 25 Mart 2011 Cuma günü saat 16.00’da GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Karmi Kampüs batı kısmı Millenium Kompleks Senato Kongre Salonunda gerçekleşecek.