Kanser Hastalığı Bilinçlendirme Paneli Üniversitemizde Yapılacak

Haberler

GAÜ'DEN

Kanser Hastalığı Bilinçlendirme Paneli Üniversitemizde Yapılacak

Girne Amerikan Üniversitesi Sosyal sorumluluk ve duyarlılık projeler kapsamında Kanser Hastalarına Yardım Derneği ile birlikte kanser hastlağı bilinçlendirme paneli düzenliyor.

Kanser Hastalarına Yardım Derneği ve Girne Amerikan Üniversitesi Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknoloji Bölümünün katkılarıyla duzenlenerek ortaklaşa yapılacak olan Kanser Hastalığı Bilinçlendirme Paneli Cuma günü saat 10.00’da GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Karmi Kampüs Millenium Kompleks Senato Kongre Salonunda gerçekleştirilecek GAÜ TV’den canlı olarak yayınlanacak ve halka acık olacaktır.

Kanser Hastalığı Bilinçlendirme Paneline Doç.Dr.Kudret Çağlar(Dr.Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi çocuk onkolojisi), Ayla Derya( kanser hastalarına yardım derneği temsilcisi) ve kanser hastası olan bir konuk katılacaktır.

Konuşmacılardan Doç.Dr.Kudret Çağlar bilimsel olarak kanser hakkında bilgiler verecektir. Ayla Derya ise Kanser Hastalarına Yardım Derneği hakkında yaptıkları işlerden ve amaçlarından bahsederken panele katılan kanser hastası konuk ise kansere yakalandığı günden itibaren yaşadığı sorunları anlatacaktır.