Vatandaş ve Muhtaç Arasında Salınmak GAÜ’de İrdelenecek

Haberler

GAÜ'DEN

Vatandaş ve Muhtaç Arasında Salınmak GAÜ’de İrdelenecek

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Mimarlık, Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi Mimarlık Bölümü tarafından “Cuma Seminerleri” başlığı altında organize edilen Mimarlık ile ilgili ana konuların küresel zeminde tartışıldığı seminerler dizisi GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Karmi Kampüs Millenium Kompleks Senato Kongre Salonunda “Vatandaş ve Muhtaç arasında Salınmak: İstanbul'da Sakat Hakları Tartışması” konulu seminer ile devam ediyor.

Her hafta cuma günü saat 12.00’de GAÜ TV’den de canlı yayınlanan “Mimarlık Cuma Seminerleri” halka açık olarak düzenleniyor.

Mimarlık Bölümü'nün organize ettiği cuma seminerleri kapsamında, 18 Mart 2011 cuma günü saat 12.00’de Koç Üniversitesi’nden Yrd. Doç. Dr. Dikmen Bezmez’in konuşmacı olarak katılacağı "Vatandaş ve Muhtaç arasında Salınmak: İstanbul'da Sakat Hakları Tartışması” başlıklı seminer gerçekleşecek.
Cuma Seminerleri Mimarlık ve İnsan Hakları Konulu Seminer İle Devam Edecek

Mimarlık disiplini ve ilgi alanları konularında mimarlık ile ilgili küresel tartışmalara katkı koymak ve öğrenci gelişimini en üst düzeye taşımak amacıyla düzenlenen seminerler dizisi, Mimarlık ve İnsan Hakları, Yereli Düşünmek: İstanbul Küreselleşme Projesine Muhalefet, Güney Kentlerinde Küreselleşme ve Kentsel Gelişim: Bir Değerlendirme, Girne Bölgesi Anıtlarının Mimari Eleştirisi, Kamusal Mekan ve Demokrasi, Cezayir'de Le Corbusier, Sosyal Sürdürebilirlik Bağlamında KKTC'de Konut Üretiminin Eleştirel Analizi ve İnşaat Öncesi Politikaları konulu seminerler ile her hafta Cuma günü saat 12.00’de Girne Amerikan Üniversitesi Kıbrıs Yerleşkesi Karmi Kampüs Millenium Kompleks Senato Kongre salonunda devam edecek.