Boğaziçi Üniversitesi Bayan Futsal Takımı Kıbrıs Kampı Sona Erdi

Haberler

GAÜ'DEN

Boğaziçi Üniversitesi Bayan Futsal Takımı Kıbrıs Kampı Sona Erdi

Üniversiteler Arası spor Olimpiyatları öncesinde ülkemizde kamp yapan Boğaziçi Üniversitesi Bayan Futsal takımı KKTC’den ayrıldı.

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Kıbrıs Yerleşkesi Karmi Kampüs spor tesislerinde yoğun bir kamp dönemi geçiren Boğaziçi Üniversitesi Bayan Futsal takımı GAÜ Bayan Futsal takımı ile de son derece çekişmeli geçen maçlar oynadı.
Dostluk Kupası GAÜ Bayan Futsal Takımının

GAÜ spor tesisleri, tartan pist, fitness salonu yanında sosyal tesisleri ile yurtlarını da kullanarak yoğun bir kamp dönemi geçiren konuk ekip düzenlenen “Dostluk Kupası”nda ikincilik başarısı göstererek ülkesine kupa ile döndü.

Turnuvada dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları GAÜ Rektör Danışmanı Erhan Vechi ve Girne Amerikan Üniversitesi Spor Koordinatörü Muzaffer Doğgün tarafından verildi.
KKTC ve GAÜ Yetkililerine Teşekkür Ediyoruz

Konuyla ilgili açıklama yapan Boğaziçi Üniversitesi Bayan Futsal takımı yetkilileri GAÜ’de gerçekleştirdikleri kamp döneminin çok iyi geçtiğini belirterek kendilerine sunulan altyapı imkanları ve misafirperverlikten dolayı KKTC ve Girne Amerikan Üniversitesi yetkililerine teşekkür etti. GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Karmi Kampüs’ün altyapısı ve spor tesislerinin birçok üniversiteden ileride olduğunu da vurgulayan konuk heyet yetkilileri GAÜ Bayan futsal takımı ile diğer spor takımlarının sergiledikleri performansın rastlantı olamdığının altını çizdiler.
Ülke Sporu ve Sporcusuna Yatırım Devam Edecek

Girne Amerikan Üniversitesi Spor Koordinatörlüğünden konuyla ilgili yapılan açıklamada Boğaziçi Üniversitesini konuk etmekten duyulan memnuniyet belirtilirken GAÜ spor kuluplerinin KKTC ile GAÜ’yü ulusal ve uluslararası müsabakalarda başarıyla temsil ettiği belirtildi. GAÜ bayan Futsal takımının başarılı oyuncularından ve Spor Yüksekokulu öğrencisi Dilek Özbilenlerin Türkiye Bayan A Milli Futbol Takımı aday kadrosuna davet edildiğinin de hatırlatıldığı açıklamada GAÜ’nün profosyonel kadrosu ve modern altyapısı ile ülke sporuna Dilek Özbilenler gibi değerleri kazandırmaktan gurur duyduğunu belirtti. Girne Amerikan Üniversitesi’nin 29 spor branşında faaliyet gösterdiğine dikkat çekilen açıklamada Girne Amerikan Üniversitesi Kıbrıs Yerleşkesi Karmi Kampus spor tesisleri ve altyapısının ülke sporunu gelişmesi için özelde bölge genelde ülke sporcuları ve spor kulüplerinin hizmetinde olduğu da vurgulandı.