GAÜ 25. Yil Mezuniyet Töreni Bugün

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ 25. Yil Mezuniyet Töreni Bugün

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) 25. yılında “3 Ada Tek Üniversite” hedefi ile İngiltere yerleşkesi Canterbury’nin ardından Asya Pasifik yerleşkesi Singapur’u açmaya hazırlandığı 2010 akademik yılı öncesinde 25. Yıl mezuniyet töreninde 815 mezun veriyor.

Dünyanın dört bir yanından 21 farklı ülkeden öğrencinin diploma alacağı GAÜ 25. Yıl Mezuniyet töreni -10 Haziran 2010, Perşembe günü- bu akşam saat 19.00’da Girne Amfi Tiyatro’da gerçekleşecek.

GAÜ 25. Yıl Mezuniyet Töreni Önemli Konukları Ağırlayacak

GAÜ 25. Yıl Mezuniyet törenine KKTC Cumhurbaşkanı Dr. Derviş Eroğlu, Başbakan İrsen Küçük, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış ile üst düzey devlet prtokolü ile elçilik yetkilileri de katılacak. GAÜ 25. Yıl mezuniyet töreni canlı yayınlarla uydu üzerinden dünya ile de paylaşılacak.

Cumhurbaşkanı Dr. Derviş Eroğlu ile Türkiye Cumhuriyeti Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağiş’a Onursal Doktora Payesi Takdim Edilecek

“3 Ada Tek Üniversite” sloganı ile Kıbrıs yerleşkesi Karmi Kampüs ve İngiltere yerleşkesi Canterbury Kampüs ardından Asya Pasifik Yerleşkesi Singapur Kampüsünü açmaya hazırlanan GAÜ, 25. yıl mezuniyet töreninde KKTC Cumhurbaşkanı Dr. Derviş Eroğlu ile Türkiye Cumhuriyeti Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış’a onursal doktora payesi takdim edilecek.

GAÜ Senatosunun almış olduğu karar ile Cumhurbaşkanı Dr. Derviş Eroğlu’na Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi ana bilim dalında, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış’a ise Uluslararası İlişkiler ana bilim dalında onursal doktora payesi verilecek.

KKTC Başbakanı İrsen Küçük ve Milli Eğitim Gençlik ve Spor Bakanı Nazım Çavuşoğlu’nun da konuşma yapacağı mezuniyet töreninde Kıbrıs’ın ilk üniversitesi GAÜ 25. yılında 21 değişik ülkeden 815 mezununa diplomalarını verecek.

Rüya Taner Resital Verecek

Ayrıca GAÜ 25. Yıl mezuniyet töreninde dünyaca ünlü Kıbrıslı Türk piyanist Rüya Taner resital verecek. Mezuniyet töreni programı içerisinde konuk heyet ile mezun öğrenci ve ailelerine resital verecek olan Rüya Taner, GAÜ ailesinin 25. yıl gururuna ortak olacak.

25. Yıl Mezuniyet Gala Balosu Malpas Hotel’de Düzenlenecek

GAÜ Etkinlik ve Halkla İlişkiler biriminden konuyla ilgili yapılan açıklamada GAÜ 25. Yıl Mezuniyet Gala Balosu Malpas Hotel’de düzenlenecek. Mezun öğrenciler ve aileleri ise 25. Yıl Mezuniyet Gala Balosunda 11 Haziran 2010, Cuma günü saat 20.00’de Malpas Hotel’de biraraya gelecek.