25. Yılında GAÜ’den 815 Mezun

Haberler

GAÜ'DEN

25. Yılında GAÜ’den 815 Mezun

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) düzenlediği akademik ve bilimsel çalıştaylar ve etkinlikler ile dünya yükseköğretimine yön verirken 25. yılında “3 Ada Tek Üniversite” hedefi ile İngiltere yerleşkesi Canterbury’nin ardından Asya Pasifik yerleşkesi Singapur’u açmaya hazırlandığı 2010 akademik yılı öncesinde 25. Yıl mezuniyet töreninde 815 mezun veriyor.

Dünyanın dört bir yanından 24 farklı ülkeden akademisyen ve 68 farklı ülkeden öğrenci potansiyeli ile uluslararası ve çok kültürlü bir yapıya sahip olan GAÜ, 25. yılını kutladığı 2009-2010 akademik yılı mezuniyet töreni 10 Haziran 2010, perşembe günü Girne Amfi Tiyatro’da gerçekleşecek.

Cumhurbaşkanı Dr. Derviş Eroğlu ile Türkiye Cumhuriyeti Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağiş’a Onursal Doktora Payesi Takdim Edilecek

“3 Ada Tek Üniversite” sloganı ile Kıbrıs yerleşkesi Karmi Kampüs ve İngiltere yerleşkesi Canterbury Kampüs ardından Asya Pasifik Yerleşkesi Singapur Kampüsünü açmaya hazırlanan GAÜ, 25. yıl mezuniyet töreninde önemli konukları da ağırlayacak.

GAÜ 25. Yıl Mezuniyet törenine KKTC Cumhurbaşkanı Dr. Derviş Eroğlu, Başbakan İrsen Küçük, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış ile üst düzey devlet prtokolü ile elçilik yetkilileri de katılacak.

GAÜ 25. Yıl Mezuniyet töreninde Cumhurbaşkanı Dr. Derviş Eroğlu ile Türkiye Cumhuriyeti Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış’a onursal doktora payesi takdim edilecek.

KKTC Başbakanı İrsen Küçük ve Milli Eğitim Gençlik ve Spor Bakanı Nazım Çavuşoğlu’nun da konuşma yapacağı mezuniyet töreninde Kıbrıs’ın ilk üniversitesi GAÜ 25. yılında 815 mezun vermenin gururunu da yaşayacak.
Rüya Taner Resital Verecek

Ayrıca GAÜ 25. Yıl mezuniyet töreninde dünyaca ünlü Kıbrıslı Türk piyanist Rüya Taner resital verecek. Mezuniyet töreni programı içerisinde konuk heyet ile mezun öğrenci ve ailelerine resital verecek olan Rüya Taner, GAÜ ailesinin 25. yıl gururuna ortak olacak.