GAÜ VE KAÜ İzmir Fuarı'nda Boy Gösteriyor

GAÜ VE KAÜ İzmir Fuarı'nda Boy Gösteriyor

Yükseköğretimde 30 yılı aşkın bilgi birikimi ve deneyimi ile 50’nci yılına doğru ilerleyen Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) ve kardeş üniversite Kıbrıs Amerikan Üniversitesi (KAÜ) bu yıl 84’üncüsü gerçekleşen Uluslararası İzmir Enternasyonel Fuar’ında boy gösteriyor.

28 Ağustos – 6 Eylül tarihleri arasında İzmir Fuar alanında gerçekleşen 84. Uluslararası İzmir Enternasyonel Fuar’ında  GAÜ ve KAÜ stantına ilgi gösteren katılımcılar, uluslararası eğitim fırsatları ve bölümler hakkında bilgi aldı. Kıtalararası eğitim fırsatları ve kesintisiz burs olanakları ziyaretcilerin dikkani çekerken, stantı ziyaret eden üniversite adayları ve veliler, merak ettikleri konular hakkında detaylı bilgi aldı.

Konuyla ilgili GAÜ İzmir Ofisinden yapılan açıklamada, İzmir Fuar alanı 2’inci Hol’de bulunan GAÜ ve KAÜ stantının 6 Eylül 2015 Pazar gününe kadar devam edecek olan 84. Uluslararası İzmir Enternasyonel Fuarında ziyarete açık olacağı bildirildi.