GAU Moldova Amerikan Üniversitesi’ne onay

Haberler

GAÜ'DEN

GAU Moldova Amerikan Üniversitesi’ne onay

Girne Amerikan Üniversitesi’nin (GAÜ) bu yıl öğretime başlayacak “GAU Moldova” ve “Moldova Amerikan Üniversitesi”, Moldova’nın Yüksek Öğretimi Kurumu ve Moldova Eğitim Bakanlığı’ndan onay aldı.

 

ABD, Hong Kong, İngiltere ve Türkiye kampüslerinin yanısıra Moldova’da da 4 yıllık Lisans Programları ve Yüksek Lisans Programlarıyla eğitim vermeye başlayan Girne Amerikan Üniversitesi, “Kıtalararası Yüksek Öğretim”de sunduğu uygun seçeneklerle  de fark yaratarak büyük bir başarıya imza attı.

 

Moldova Amerikan Koleji

Bu arada, Moldova’nın başkenti Kishniev’de kurulan Moldova Amerikan Üniversitesi’nin yanısıra Moldova Amerikan Koleji’nin kurulması çalışmalarının kısa bir sürede tamamlanması öngörülüyor.

 

Çift diploma programları

Dual Degree (Çift Diploma) Programları’yla çok cazip seçenekler sunan GAÜ Moldova Kampüsü’ne gelen yoğun taleplerin artarak sürmesi, öğrenci sayısının beklenen hedefleri aşması  bekleniyor.

 

4 yıllık lisans programları

Girne Amerikan Üniversitesi, ABD, Hong Kong, Türkiye, İngiltere Canterbury Kampüsleri’nin yanısıra Moldova Amerikan Üniversitesi’nde de, 4 yıllık Lisans Programları ve Yüksek Lisans Programlarıyla yüksek öğrenim görmek isteyenlere çok cazip imkanlar sunuyor.