GAÜ Grafik Dizayn Haftası Paneller ile Devam Ediyor

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ Grafik Dizayn Haftası Paneller ile Devam Ediyor

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Mimarlık Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Grafik bölümü tarafından “Hepimiz Tasarımcıyız” slogan ile düzenlenen “Grafik Dizayn Haftası” etkinlikleri paneller ile devam ediyor.

GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Karmi Kampüs’te haftabaşı açılan sergi ile başlayan Grafik Dizayn Haftası düzenlenecek paneller ile devam ediyor. GAÜ Uluslararası Kongre Merkezi Spectrum Hall Sergi salonlarında halka açık olacak “Grafik Dizayn” konulu sergi yanında “Tipografik Animasyon Show” ile alanında uzman kişiler tarafından verilecek “Mezuniyet Sonrası Kariyer” ve “Ambalaj Bir Sanattır” paneller hafta boyunca GAÜ Kongre salonlarında gerçekleşecek.
“Paneller Halka Açık Olacak ve GAÜ TV’den Canlı Yayınlanacak”

“Hepimiz Tasarımcıyız” slogan ile düzenlenen “Grafik Dizayn Haftası” etkinlikleri kapsamında düzenlenecek panellerden “Mezuniyet Sonrası kariyer” konulu panel 12 Ocak 2010, Çarşamba günü , “Ambalaj Bir Sanattır” konulu panel ise 13 Ocak 2010, Perşembe günü gerçekleşecek. GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Karmi Kampüs Millenium Senato Kongre salonunda her iki günde de saat 11.00’de başlayacak panellerden ilkine Derya Demircioğlu, diğerine ise GAÜ Mimarlık, Güzel Sanatlar ve Tasarım fakültesi öğretim görevlisi Hikmet Uluçam konuşmacı olarak katılacak. Paneller halka açık olacak ve GAÜ TV’den canlı yayınlanacak.