GAÜ Muhteşem Bir Partiyle Yeni Yila “Hoşgeldin” Dedi

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ Muhteşem Bir Partiyle Yeni Yila “Hoşgeldin” Dedi

Girne Amerikan Üniversitesi(GAÜ) her yıl geleneksel olarak düzenlenen Yeni Yıla Hoşgeldin Partisi tüm GAÜ akademik ve idari kadrosunun katılımı ile gerçekleşti.

GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Karmi Kampüs Red Room Kafe’de düzenlenen Yeni Yıla Hoşgeldin Partisin de sıcak şarap ve peynir ikram edilirken, GAÜBAND konseri ve Dj Ahmet’in performansını izleyenlere keyifli anlar yaşattı.

Yeni Yıla Hoşgeldin Partisinde GAÜTV muhabirleri ile röportaj yapan GAÜ Mütevveli Heyeti Başkanı Memduh Erdal ve GAÜ Rektörü Prof. Dr. Yıldırım Öner GAÜ ailesi olarak herkesin yeni yılını kutladı.

Girne Amerikan Üniversitesinin 2011 yılında da yatırımlarına devam edeceğinin belirten Memduh Erdal, her yıl olduğu gibi bu yılda emin adımlarla ilerleyeceklerinin altını çizdi. Yeni yılın herkese mutluluk ve esenlik getirmesini temenni eden Yıldırım Öner Girne Amerikan Üniversitesi olarak her zaman hedeflerinin üst düzeyde olduğunu vurgulayarak “Bünyemiz içerisinde yer alan kişiler her gecen yıl daha büyük bir ailenin üyesi olmaktadırlar.” dedi.