Yetenek Sizsiniz Kıbrıs Elemeleri GAÜ Sahnesinde Sona Erdi

Yetenek Sizsiniz Kıbrıs Elemeleri GAÜ Sahnesinde Sona Erdi

Acun Ilıcalı’nın hazırlayıp sunduğu “Yetenek Sizsiniz Türkiye” yeni sezon elemeleri GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Karmi Kampus Uluslararası Kongre Salonu Spectrum Hall sahnesinde bir hafta boyunca devam eden eleme ve çekimlerin sonunda sona erdi..

Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Ali Taran’ın jüri üyesi olduğu reyting rekortmeni programda finallere kalmak için yeteneklerini sergileyen ülkemiz yeteneklerinin yoğun ilgi gösterdiği yarışma sonunda 20’in üzerinde performans finallere katılma samnşını yakaladı. “Yetenek Sizsiniz Türkiye” ikinci sezon çekimlerinin bir ayağını GAÜ Uluslararası Kongre Merkezi Spectrum Hall sahnesinde tamamlayan Acun Medya ekibi gösterilen ilgiden ve GAÜ’nün sağladığı imkanlardan memnun kalarak ülkemizden ayrıldı
Acun Medya Deneyimlerini GAÜ Öğrencileri İle Paylaştı

Aytrıca “Yetenek Sizsiniz Türkiye” elemeleri için 110 kişilik ekip ile KKTC’ye gelen Acun Medya yetkilileri Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Karmi Kampüs Uluslararası Kongre Merkezi Spectrum Hall’de atölye çalışmasında İletişim Fakültesi öğrencileri ve Medya Koordinatörlüğü bünyesinde çalışan öğrenciler ile biraraya geldi.

İletişim alanında öğrenim gören ve çalışan öğrencilerin yoğun ilgi gösterdikleri atölye çalışmasında program yapımcılığı, çekim hazırlıkları, çekim teknikleri ve canlı yayın araç teknolojileri konularında teorik ve pratik bilgiler Acun Medya yetkilileri tarafından GAÜ öğrencilerine aktarıldı.

“Yetenek Sizsiniz Türkiye” programının çekildiği dev platformun GAÜ sahnesine kurulmasını da yakından görme ve izleme fırsatı yakalayan öğrenciler reality showlar yanında çeşitli programların yapım ve çekimi ile ilgili Acun Medya yetkililerinin deneyimlerinden yararlanarak teorik ve pratik bilgilerini sınama fırsatı da yakaladılar.