GAÜ Küresel Eğitim Fırsatı Sunuyor

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ Küresel Eğitim Fırsatı Sunuyor

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ), yükseköğretimde 25. yılını kutladığı 2009-2010 akademik yılı içerisinde eğitime başlayan İngiltere Kampüsü Canterbury lisans ve lisansüstü akademik programları bahar dönemi kayıtları başladı. Konuyla ilgili GAÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığından açıklama yapıldı.

GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Karmi Kampüs akademik programlarına kayıtlı öğrencilerin Hazırlık Okulu ve İngilizce dil eğitimleri yanında dönemsel olarak ek eğitim ücreti ödemeden eğitimlerine İngiltere kampüsü Canterbury’de devam edebileceklerinin de hatırlatıldığı açıklamada doğrudan kayıt yaptırarak öğrenci adaylarının yükseköğretim ile hazırlık okuluna İngiltere’de başlayabilecekleri ifade edildi. GAÜ İngiltere Kampüsünde eğitime başlayacak öğrenci adaylarının GAÜ Kuzey Kıbrıs, Singapur ve ABD kampüslerinde de dönemsel olarak eğitimlerine devam edebilecekleri vurgulandı.
“12 Lisans 7 Yükseklisans Programı Öğrenci Kabul Edecek”

GAÜ'den yapılan açıklamada Hukuk, Muhasebe, Bankacılık ve Finans, Ekonomi, Uluslararası İşletme, İşletme Yönetimi, Pazarlama, Bilişim Sistemleri Yönetimi, Turizm Otelcilik ve Konaklama İşletmeciliği, Mimarlık ve Dizayn, Bilişim Sistemleri ile Uluslararası İlişkiler lisans programları yanında Hukuk, İşletme Yönetimi, Uluslararası İşletme Yönetimi, Finans Yönetimi, Pazarlama, Bilişim Sistemleri Yönetimi ile Mimarlık yükseklisans programlarına bahar dönemi için öğrenci kabul edileceği belirtildi.
“200 İngiliz Aile GAÜ Öğrencilerini Bekliyor”

GAÜ Canterbury Kampüs’te eğitimlerini sürdürecek öğrencilerin bilimsel bilgi birikimleri yanında dil gelişimlerinin de düşünüldüğünün belirtildiği açıklamada 200 İngiliz ailenin barınmaları için GAÜ öğrencileri ile evlerini paylaşmaya hazır oldukları ifade edildi.
“Hukuk ve Uluslar arası İşletme bölümlerine Yoğun Talep Var”

GAÜ Canterbury Kampüsü lisans ve yükseklisans programları arasında Hukuk ve Uluslar arası İşletme bölümlerine yoğun bir talebin olduğunun belirtildiği açıklamada hukuk eğitiminin Anglo-Sakson hukuk sistemine göre alınmasının KKTC’li öğrenciler için KKTC hukuk sistemine uyum ve akreditasyon yönünden önemine dikkat çekildi.
“GAÜ KKTC’li ve Türkiyeli Adaylar İçin İngiltere’de Eğitimin Kapılarını Açıyor”

Teorik ve pratik eğitimlerin İngiliz akademisyenler tarafından verileceği dil kursları İngilizce’yi anayurdunda öğrenme ve geliştirme fırsatı yanında GAÜ’nün İngiltere’de üniversite eğitiminin kapılarını KKTC’li ve Türkiyeli adaylar için açtığının belirtildiği açıklamada YÖK ve YÖDAK oanylı İngiltere Canterbury Kampüsünün üniversite eğitimi ve bireysel gelişim için önemli fırsatlar sunduğu vurgulandı.

Ayrıca yapılan açıklamada öğrenci adaylarının GAÜ İngiltere Kampüsü programları ve bahar dönemi öğrenci kayıt kabul şartları ile ilgili detaylı bilgiye www.gau.edu.tr ve www.gauc.org uk web adreslerinden veya 650 20 00 no’lu telefon üzerinden Öğrenci İşleri Daire Başkanlığından ulaşabileceklerinin altı çizildi.