Girne Amerikan Koleji, “Free Zone”da İddialı

Haberler

GAÜ'DEN

Girne Amerikan Koleji, “Free Zone”da İddialı

Girne Amerikan Üniversitesi bünyesindeki Girne Amerikan Kolej (GAK) öğrencilerinden oluşan müzik grubu, Vodafone`un organize ettiği ``Free Zone`` Liselerarası Şarkı Yarışması’na iddialı bir şekilde hazırlanıyor.

 

Son üç yıldır düzenlenen “Free Zone Liselerarası Şarkı Yarışması”na düzenli olarak katılan GAK Müzik Grubu, geçtiğimiz yarışmalarda olduğu gibi bu yıl da iddialı bir şekilde hazırlıklarını sürdürüyor.

 

Bu yıl iki etapta gerçekleşecek olan etkinliğin ilk basamağı 20 Mart Cuma günü yapıldı.
GAK Müzik Grubu, yarışmanın bu aşamasına Pearl Jam`in “A state of love and trust” parçasıyla katıldı.

 

Girne Amerikan Koleji Müzik Grubu, solist İngiliz asıllı öğrenci Scarlet Goodwin, elektro gitarlarda Salih Kayasal ve Kaan Akerzurumlu, davulda Cem Gümüşdağ, bas gitarda Aytül Türer’den oluşuyor.

 

Yarışmaya hazırlık döneminde destek veren flüt sanatçısı ve müzik öğretmeni İbrahim Özbaskın, yarışma hazırlıklarıyla ilgili olarak şunları söyledi:

 

“Yoğun geçen eğitim döneminde grup bir aydır birlikte çalışarak hazırlıklarına devam etti. Gençlerle bir arada müzik çalışması yapmaktan çok mutluyuz, bu yarışmada oldukça iddialıyız ve iyi bir derece almak istiyoruz”

 

Atatürk Spor Salonu’nda seyircisiz yapılan ilk performansta güzel geri dönüş aldıklarını belirten Özbaskın 27 Mart Cuma günü yapılacak yarışmada öğrencilerine başarılar diledi.