Erman Toroğlu GAÜ’de Sevenleri İle Buluştu

Haberler

GAÜ'DEN

Erman Toroğlu GAÜ’de Sevenleri İle Buluştu

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) 30’uncu yılını kutladığı 2014-2015 akademik yılı etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirdiği Erman Toroğlu söyleşisine öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

 

GAÜ Kıbrıs yerleşkesi Girne Kampüsü Spectrum Uluslarası Kongre Merkezinde Merit Crystal Cove Hotel’in katkıları ile Modorotörlüğünü futbol istihparat yazarı Mehmet Yılmaz Şenol’un yaptığı söyleşide, Erman Toroğlu futbol’a dair öğrencilerin sorularını yanıtlarken, futbot tarihinde yaşanmış olaylar ile yapılan yanlışlardan ve asıl yapılması gerekenlerden bahsetti.

 

Toroğlu, söyleşi sonrasında GAÜ TV mikrafonlarına yapıtığı açıklamalrda şunları söyledi;

 

Toroğlu: “GAÜ gibi etkin bir vizyonu ve misyonu olan bir okulda okuduğunuz için çok şanslısınız”

 

“Kıbrıs’a 3’üncü gelişim. Kıbrıs’ı gayet keyifli bir yer olarak gördüm. Kıbrıs’ı ve Kıbrıs’taki eğitimi çok sevdim. Kıbrıs’ın öğrenciler için keyifli bir yer olduğunu hissettim. Özellikle  Girne Amerikan Üniversitesi, Girne’yi bir öğrenci şehrine dönüştürmüş. Eğitim ve diploma çok önemli faktörlerdir.Üniversite süreci  hayatınızın en keyifli ve en güzel zamanlarıdır. Üniversite’ yi bitirip diploma sahibi olmak tek başına yeterli değildir, önemli olan bu süre zarfında kendimizi ne derecede yetiştirebildiğimiz, sosyal faaliyetlerden ne derecede yararlandığımızdır. GAÜ’nün gerek eğitim, gerek sosyal faaliyetler açısından dünyanın ilk 100 üniversitesi arasında yer aldığını öğrendim. GAÜ gibi etkin bir vizyonu ve misyonu olan bir okulda okuduğunuz için çok şanslısınız. Gayet güzel ve mantıklı sorular sordular. Pek fazla üniversite söyleşilerine katılmasam da Girne Amerikan Üniversitesi’nde yaptığım söyleşi güzeldi. Özellikle gençlerle olmak güzeldi” dedi.

 

Söyleşinin sonunda, GAÜ Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Türkay Akpınar katılımlarından dolayı Erman Toroğlu ve Mehmet Yılmaz Şenol’a teşekkür plaketi takdim etti.