GAÜ’de Düzenlenen İnsan Hakları Haftası Etkinlikleri “Afrika’ya Uzanan El” Konferansı ile Sona ...

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ’de Düzenlenen İnsan Hakları Haftası Etkinlikleri “Afrika’ya Uzanan El” Konferansı ile Sona ...

Dünya İnsan Hakları Haftası dolayısıyla Girne Amerikan Üniversitesi’nde (GAÜ) düzenlenen İnsan Hakları Şenliği yarın akşam GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Karmi Kampüs Uluslararası Kongre Merkezi Spectrum Hall’de saat 19.30’da düzenlenecek “Afrika’ya Uzanan El” konferansı ile sona eriyor.

08-10 Aralık 2010 tarihleri arasında Karmi Kampüs’te düzenlenen şenlikte film gösterimleri, atölye çalışmaları ve kermese GAÜ öğrencileri yoğun ilgi gösterirken Beşeri Bilimler Fakültesi Dekanlığından konuyla ilgili yapılan açıklamada insan hakları ihlallerine dikkat çekilirken insan hakları ile ilgili sosyal duyarlılığı ve sorumluluğu artırmak amacıyla düzenlenen etkinliğin amacına ulaştığı vurgulandı.
“Afrika’ya Uzanan El Konferansı Dünya Turundan Sonra KKTC’de”

Karpaz Eğitim Sağlık Kültür ve Dayanışma Derneği’nin (KESDER) katkıları ile KKTC’de gerçekleşecek “Afrika’ya Uzanan El” konferansı ile İnsan Hakları Haftası etkinlikleri sona erecek. GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Karmi Kampüs Uluslararası Kongre Merkezi Spectrum Hall’de yarın akşam saat 19.30’da düzenlenecek konferansa Dr. Fahrettin Er konuşmacı olarak katılacak. Dünyanın birçok ülkesinde düzenlenen ve yoğun ilgi gören Afrika kıtası özel örneğinde insan ve çocuk hakları ile ilgili gözlem ve deneyimlerin farklı bir bakış açısı ve görsel belgelerle katılımcılara aktarılacağı “Afrika’ya Uzanan El” konferansı halka açık olacak.