Yetenek Sizsiniz Heyecanı GAÜ Sahnesinde Başladı

Haberler

GAÜ'DEN

Yetenek Sizsiniz Heyecanı GAÜ Sahnesinde Başladı

Acun Ilıcalı’nın hazırlayıp sunduğu “Yetenek Sizsiniz Türkiye” yeni sezon elemeleri GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Karmi Kampus Uluslararası Kongre Salonu Spectrum Hall’de başladı.

Ülkemiz yetenekleri Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Ali Taran’ın jüri üyesi olduğu reyting rekortmeni programda dereceye girmek için mücadele edecekler. Yoğun ilgiden dolayı uzatılan ön elemelerde başarılı olan ülkemiz yetenekleri ve yarın 14.00-19.00 saatleri arasında GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Karmi Kampus Uluslararası Kongre Salonu Spectrum Hall’de ünlü jürinin karşısına çıkacaklar.
“Stage School Magic Box Performansı ile Final Şansı Arayacak”

“Yetenek Sizsiniz Türkiye” ikinci sezonu için KKTC’ye gelen reyting rekortmeni programın elemelerine ülkemiz yetenekleri ferdi ve grup olarak büyük ilgi gösterdi. Ferdi olarak yarışmaya katılıp yeteneklerini sergileyecek yarışmacılar yanında ülkemizin önemli dans ve performans grupları da yarışmada sahneye çıkacak.

GAÜ Sahne sanatları Fakültesi bünyesinde dans eğitimlerine devam eden Stage School Magic Box dansı ile yarın ünlü jürinin karşısında performans sergileyecek.
“Ünlü Jüri Karmi Kampüs’te Yetenek Avında”

Jürisinde birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı “Yetenek Sizsiniz Türkiye” elemeleri için Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Ali Taran 2 gün boyunca Karmi Kampüs’te ülkemiz yeteneklerinin performanslarını değerlendirecekler. Hayranlarının ünlü jüri üyeleri ile Karmi Kampüs Uluslararası Kongre Merkezi Spectrum Hall’de biraraya gelme şansı da yakalayacağı “Yetenek Sizsiniz Türkiye” Kıbrıs elemeleri halka açık olacak.