Yetenek Sizsiniz Elemeleri GAÜ’de Başladı

Haberler

GAÜ'DEN

Yetenek Sizsiniz Elemeleri GAÜ’de Başladı

Acun Ilıcalı’nın hazırlayıp sunduğu “Yetenek Sizsiniz Türkiye” yeni sezon ön elemeleri GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Karmi Kampüs Sahne Sanatları Fakültesi dans stüdyolarında başladı.

“Yetenek Sizsiniz Türkiye” Kıbrıs ayağının ön elemelerinde başarılı olan yarışmacılar 24-25 Kasım 2010 tarihlerinde GAÜ Uluslararası Kongre Merkezi Spectrum Hall’de gerçekleşecek ve Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Ali Taran’ın jüri üyesi olarak katılacağı elemelere katılma hakkı kazanacak.
“Ön Elemeler Pazar Günü de GAÜ Sahne Sanatları Fakültesinde Devam Edecek”

“Yetenek Sizsiniz Türkiye” ikinci sezonu için Avrupa’da birçok ülkeden sonra KKTC’ye gelen reyting rekortmeni programın GAÜ Sahne Sanatları Fakültesinde dün başlayan ön elemeleri Pazar günü de devam edecek. Yoğun başvurudan dolayı Pazar günü de devam edecek ön elemeler 22-23 Kasım 2010 tarihlerinde “Yetenek Sizsiniz Türkiye”ye katılmak isteyen GAÜ öğrencileri için de ayrıca düzenlenecek.
“Acun, Hülya Avşar ve Ali Taran Karmi Kampüs’te Hayranlarıyla Buluşacak”

Jürisinde birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı “Yetenek Sizsiniz Türkiye” elemeleri için Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Ali Taran KKTC’ye geliyor. 24-25 Kasım 2010 tarihleri arasında Karmi Kampüs Uluslararası Kongre Merkezi Spectrum Hall’de düzenlenecek elemelerde hayranlarıyla buluşacak olan Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Ali Taran “Yetenek Sizsiniz Türkiye” Kıbrıs ayağında yeni yeteneklere finalde yarışma şansını verecek.