Yetenek Sizsiniz Türkiye Elemeleri GAÜ’de Yapılıyor

Haberler

GAÜ'DEN

Yetenek Sizsiniz Türkiye Elemeleri GAÜ’de Yapılıyor

Acun Ilıcalı’nın hazırlayıp sunduğu “Yetenek Sizsiniz Türkiye” yeni sezon elemeleri GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Karmi Kampus Uluslararası Kongre Salonu Spectrum Hall’de yapılıyor. ““Yetenek Sizsiniz Türkiye” Kıbrıs ayağının ön elemeleri 20-21 Kasım 2010 tarihleri arasında GAÜ Sahne Sanatları Fakültesinde, Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Ali Taran’ın jüri üyesi olarak katılacağı elemeler ise 24-25 Kasım 2010 tarihlerinde GAÜ Uluslararası Kongre Merkezi Spectrum Hall’de gerçekleşecek. Ayrıca sadece GAÜ öğrencileri için 22-23 Kasım 2010 tarihleri arasında da ön eleme düzenlenecek.
“Ön Elemeye Başvuru İçin Bir ‘Tık’ Yeter”

“Yetenek Sizsiniz Türkiye” ikinci sezonu için Avrupa’da birçok ülkeden sonra KKTC’ye gelecek olan reyting rekortmeni programın GAÜ’de gerçekleşecek 20 – 21 kasım 2010 tarihlerinde ön elemelere katılmak için www.acunmedya.com adresinden başvuru formunu önceden doldurmak yeterli olacak.
“24-25 Kasım’daki Elemelerde Karmi Kampüs’e Ünlü Yağacak”

Jürisinde birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı “Yetenek Sizsiniz Türkiye” elemeleri için Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Ali Taran KKTC’ye geliyor. 24-25 Kasım 2010 tarihleri arasında Karmi Kampüs Uluslararası Kongre Merkezi Spectrum Hall’de düzenlenecek elemelerde hayranlarıyla buluşacak olan Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Ali Taran yeni yeteneklere finalde yarışma şansını verecek.