GAÜ’nün İFTE Yankıları Sürüyor

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ’nün İFTE Yankıları Sürüyor

BAYINDIR: GAÜ KKTC’DEN IFTE’YE KATILAN TEK ÜNİVERSİTEDİR

 

17-18 EKİM TARİHLERİNDE İSTANBUL DÜNYA TİCARET MERKEZİNDE DÜZENLEN İSTANBUL HAVACILIK EĞİTİM FUAR’INA KKTC’DEN KATILAN TEK ÜNİVERSİTE’NİN GİRNE AMERİKAN ÜNİVERSİTESİ ve ULUSLARARASI HAVACILIK AKADEMİSİ OLDUĞU KURUM GENEL MÜDÜRÜ SN. FERHAT BAYINDIR  TARAFINDAN YAZILI OLARAK AÇIKLANDI

 

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Uluslararası Havacılık Akademisi “Göklerin Hakimi Ol” sloganı ile  “İstanbul Havacılık Eğitim Fuarı’na (IFTE) KKTC’den katılan tek üniversite olarak yoğun ilgi gördü.

 

İstanbul Dünya Ticaret Merkezi’nde gerçekleşen Istanbul Havacılık Eğitim fuarının açılışına, KKTC Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy, THY Uçuş Eğitim Başkanı Sedat Şekerci, Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil, Sivil Havacılık Genel Müdürü Bilal Ekşi ve YÖDAK Üyesi Üyesi Prof. Dr. Olgun Çicek’in yanında GAÜ Kurucu Rektörü ve Yöneticiler Kurulu Başkanı Serhat Akpınar katıldı.

 

Konuyla ilgili GAÜ’den yapılan açıklamada, İstanbul Havacılık ve Eğitim Fuarı, 63’ü Türkiye’den, 40’ı farklı kıtalardan olmak üzere 103 katılımcı ve 8 bine yakın yerli ve yabancı tarafından ziyaret edildiği belirtildi. Havacılık sektörünün en önemli fuarlarından biri olan IFTE`de, KKTC üniversitelerinden resmi ve tek katılımcı olarak "Girne Amerikan Üniversitesi ve Uluslararası Havacılık Akademisi"nin damgasını vurmuduğu ve fuarın otoritelerinden biri haline geldiği vurgulandı.