GAÜ IFTE’ye Damgasını Vurdu

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ IFTE’ye Damgasını Vurdu

17-18 EKİM TARİHLERİNDE İSTANBUL DÜNYA TİCARET MERKEZİNDE DÜZENLEN İSTANBUL HAVACILIK EĞİTİM FUAR’INA GÜMÜŞ SPONSOR OLARAK KATILAN GAÜ, FUARA DAMGASINI VURDU


Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Uluslararası Havacılık Akademisi “Göklerin Hakimi Ol” sloganı ile katıldığı “İstanbul Havacılık Eğitim Fuarı’ında (IFTE) yoğun ilgi ile karşılaştı.

 

İstanbul Dünya Ticaret Merkezi’nde gerçekleşen Istanbul Havacılık Eğitim fuarının açılışına, KKTC Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy, THY Uçuş Eğitim Başkanı Sedat Şekerci, Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil, Sivil Havacılık Genel Müdürü Bilal Ekşi ve YÖDAK Üyesi Üyesi Prof. Dr. Olgun Çicek’in yanında GAÜ Kurucu Rektörü ve Yöneticiler Kurulu Başkanı Serhat Akpınar katıldı.

 

Katılımcıların yoğun ilgi gösterdiği GAÜ stantında, Havacılık sektöründe oterite olmuş, dünya çapında markaların yer aldığı “Havacılık Eğitim Fuarı” bünyesinde boy gösteren GAÜ fuara damgasını vurdu. 18 Ekim 2014 tarihine kadar İstanbul Dünya Ticeret Merkezinde devam edecek olan fuar’da çeşitli konferans, söyleşi ve yarışmaların gerçekleşeceği belirtilirken, havacılık sektörüne dair branşların fuar bünyesinde tanıtılacağı bildirilirken, fuar organizasyonu ile ilgli detaylı bilgiye ulaşmak için www.ifteistanbul.com adresine başvurulabileceği ifade edildi.

 

GAÜ Standını Ziyaret Etmek İsteyenler İçin Ücretsiz Girişler Fuar Alanında Devam Etmektedir

 

Konuyla ilgili IFTE Fuar organizasyonundan yapılan açıklamada, İstanbul Dünya Tİcaret Merkezinde devam eden İstanbul Havacılık Eğitim fuarı için online davetiye alım süresinin dolduğu, ancak fuar alanında ücretsiz girişlerin devam ettiği vurgulandı.