GAÜ Oryantasyon Günleri Sona Erdi

GAÜ Oryantasyon Günleri Sona Erdi

Girne Amerikan Üniversitesi 30’uncu akademik yılını kutladığı 2014-2015 akademik yılı ile birlikte üniversite yaşamlarına Kuzey Kıbrıs’ta başlayan öğrenciler için düzenlenen oryantasyon programları sona erdi.

GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüsünde düzenlenen oryantasyon programında yeni öğrencilere adaptasyonları ve uyum sürecinde karşılaşabilecekleri problemlerle ilgili bilgi verildi.

Oryantasyon Bünyesinde Öğrencilere Uyum Sürecinden Bahsedildi

Oryantasyon bünyesinde Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, GAÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Sadık Ülker ve GAÜ yetkileri  sunum ve bilgilendirme yaparak öğrencilerin öğrencilerin adabtasyon süreçlerinde dikkat etmesi ve takip etmesi gereken yönleri anlattı. Üniversite ile ilgili öğrencileri bilgilendiren yetkililer, karşılaşabilecekleri uyum problemleri ve aileden uzakta yaşamaya dair çözüm yollarını öğrencilerle paylaştı.

Oryantasyon programının sonuda öğrencilere söz hakkı verilerek yaşadıkları uyum problemlerini ve önerilerini dinleyen yetkililer, öğrencilerin uyum süreçlerine büyük katkıda bulundu.