GAÜ’den Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Yönetimi Lisans Programı

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ’den Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Yönetimi Lisans Programı

Girne Amerikan Üniversitesi İletişim Fakültesi,  bünyesinde açılan Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Yönetimi Lisans Programı ile Kuzey Kıbrıs Yükseköğretimi’nde bir ilki gerçekleştiriyor.


Girne Amerikan Üniversitesi İletişim Fakültesi, yeni açtığı Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Yönetimi bölümüne öğrenci alımına 2014 – 2015 Eğitim – Öğretim yılı güz döneminde başlıyor.

 

Konuyla ilgili GAÜ’den yapılan açıklamda, KKTC’nin sosyal medya alanında eğitim verecek ilk ve tek bölümü olan Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Yönetimi bölümü, bu özelliği ile Kuzey Kıbrıs Yükseköğretimi’nde bir ilki de gerçekleştirdiği belirtildi. Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Yönetimi lisans programının, Meslek Yüksekokulu bünyesinde açılan Sosyal Medya Uzmanlığı ön lisans programı da yine güz döneminde öğrenci alacağı vurgulandı. Ayrıca, günümüzün vazgeçilmez iletişim aracı olan sosyal medyanın kamuoyunu etkileme gücü ve popülaritesi göz önünde tutulduğunda programın ön lisans ve lisansına ilginin yoğun olmasının beklendiği ifade edildi.

 

GAÜ İletişim Fakültesi’nin Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Yönetimi bölümü dışında Türkçe ve İngilizce eğitim veren Halkla İlişkiler, Radyo Televizyon ve Sinema bölümleri ile, Türkçe eğitim veren Basın Yayın bölümü de bulunduğu açıklandı.