GAÜ İstanbul Kampüsü Yaz Okulu Sona Erdi

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ İstanbul Kampüsü Yaz Okulu Sona Erdi

Girne Amerikan Üniversitesi İletişim Fakültesi’nin her yıl olduğu gibi bu yıl da GAÜ İstanbul Kampüsü’nde gerçekleştirdiği Yaz Okulu derslerini tamamlandı.


GAÜ İletişim Fakültesi, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da İstanbul Yerleşkesinde gerçekleştirdiği yaz okulunu tamamladı. İletişim Fakültesi ile İşletme Fakültesi öğretim elemanlarının birlikte gerçekleştirdikleri derslere bu yıl İletişim Fakültesi’nin özellikle Radyo, Televizyon ve Sinema ile Basın Yayın bölümlerinin yanısıra Uluslararası İlişkiler, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İşletme bölümlerinden çok sayıda öğrenci katıldı.


İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. İzlem Ali Kanlı ve İşletme Fakültesi Öğretim Görevlisi Dr. Enver Gülseven, başarılı bir yaz okulu geçirdiklerini ifade ederek “öğrencilerimizin, teorik bilgilerini pratikle harmanlayarak iki kıtanın kesiştiği dünya şehrinde güzel anılarla destekli verimli bir süreç geçirmelerini hedeflemiştik. Hedefimize de ulaştık” dedi.


GAÜ Beşiktaş – İstanbul Kampüsü’nde Yaz Okulu’na katılan İletişim Fakültesi öğrencileri de GAÜ’nün öğrencilere tanıdığı bu imkandan duydukları memnuniyeti vurgulayarak GAÜ yurtdışı kampüslerindeki yaz okulu uygulamalarının akademik ve mesleki başarıda kendilerine katkı sağladığını ifade etti.